.

.

Камера За заден Поглед, Резервна Копија На Универзална Регистарска Табличка Обратна Камера Водоотпорна Камера За Паркирање Со Функција За Ноќно Гледање За Автомо?

Камера За заден Поглед, Резервна Копија На Универзална Регистарска Табличка Обратна Камера Водоотпорна Камера За Паркирање Со Функција За Ноќно

DEN 1384.00

Пристапност
Залиха

●СПЕЦИЈАЛНО ДИЗАЈНИРАН● камерата за резервна копија за паркирање со заден поглед се монтира над регистарската табличка на вашето возилоСпарете го со екран за прикажување на мониторот во возилото, за брз и лесен начин да додадете безбедност кога сте на пат. ●ОДЛИЧНИ ПЕРФОРМАНСИ●резервната обратна камера усвојува ноќно гледање со 8 рамни бели led светла за подобрена видливост и резервни можности за слика.Висока јасна ccd камера прочитана, висока дефиниција и 180°широк агол на гледање со прилагодлив објектив од 45 степени. €ПРАКТИЧНИ И BEAUTIFU●камерата за рикверц дава јасна, живописна слика заедно со линиите на скалата на далечина за да ви помогне да возите побезбедно и да влезете во тие тесни места за паркирање.Живописната слика ни помага да возиме или да се свртиме наназад со пријатно расположение. ●БЕЗБЕДНО ВОЗЕЊЕ●вградената резервна камера со обратна копија со ниски луксузни перформанси за темни средини ви помага да управувате кога видливоста е ограничена. Возете побезбедно и попаметно со резервната камера за помош при паркирање.Ефикасно подобрена ноќна способност и безбедно возење наназад и возење. ●ЕДНОСТАВНА ИНСТАЛАЦИЈА●камерата за заден поглед ги вклучува сите потребни кабли и жици за лесна инсталација. Не е потребно дупчење бидејќи поставувањето користи постоечка регистарска табличка holes.No покомплексен проблем со жици. Спецификација : Карактеристики : камерата за резервна копија за паркирање со заден поглед се монтира над регистарската табличка на вашето возило.Со 100% водоотпорна функција, издржлива во употреба.Спарете го со екран за прикажување на мониторот во возилото, за брз и лесен начин да додадете безбедност кога сте на пат.Висока јасна CCD камера прочитана, висока дефиниција и 180°широк агол на гледање со објектив од 45 степени. со 8 рамни БЕЛИ LED светла за подобрена видливост и резервни можности за слика.Камерата дава јасна, живописна слика заедно со линии на растојание за да ви помогне да возите побезбедно и да влезете во тие тесни места за паркирање.

Параметри на производот

Features:
The  rear-view backup parking assist camera mounts above your vehicle's license plate.:
With 100% waterproof function, durable in use.:
Pair it with an in-vehicle monitor display screen, for a quick and easy way to add safety when on the road.:
High clear CCD camera read out, high-definition and 180°wide viewing angle with a 45 degree lens.:
with 8 flat white LED lights for improved visibility and back-up image capabilities.:
The camera outputs a clear, vivid picture along with distance scale lines to help you drive safer and to get into those tight parking spots. :
Built-in low performance for dark environments helps you steer when visibility is limited. Drive safer and smarter with the  parking assist backup camera.:
Includes all the necessary cables and wiring for easy installation. No drilling required as placement uses existing license plate holes.:
Specification:
Condition:
100% Brand New
Material:
Metal + Plastic
Color:
Black
Image Device:
1/4 Inch Color CMOS
TV System:
NTSC
Effective Pixels:
628 * 586 pixels/510 * 496 Pixels
Resolution:
480 TV lines
Power Supply:
DC 12V
Installation Guide:
1. Mount the camera to your car's license plate area, back window, or any other suitable place.:
2. Adjust the lens of the camera to its best position.:
3. Connect power wire (red and black) to your vehicle DC 12V power system.:
4. Connect the video output (yellow wire) of the camera to the display in your vehicle.:
Package list:
1 * Car Rear View Camera:
1 * DC Power Cable:
1 * AV Cable:
Слична стока