.

.

Пинцети За Продолжување на трепките За Волуменски Трепки Професионална Прецизност НЕРЃОСУВАЧКИ Челик ВЕТУС 6А-СА Мега Закривени L Аголни Совети Рамни Пинцети За П?

Пинцети За Продолжување на трепките За Волуменски Трепки Професионална Прецизност НЕРЃОСУВАЧКИ Челик ВЕТУС 6А-СА Мега Закривени L Аголни

DEN 158.08

Пристапност
Залиха

ЕМЕДА е посветена на истражување на модните трендови на трепките во окцидент, фокусирајќи се на истражување, ремоделирање и изразување на убавината, обезбедуваме серија висококвалитетни производи за трепки како што се продолжување на трепките, лажни трепки со ленти, материјали и додатоци, задоволете го вашиот целосен опсег на потреби Обезбедете им на сите искуство што е на дофат и над очекувањата. ЕМЕДА трепките им овозможуваат на сите слободно да изберат убавина и лесно да постигнат убавина. +6а-Са Волумен Пинцети Алатки : Лесно да ги собереш или да се направи обожаватели волумен. Que ВИСОКО ЗАТВОРАЊЕ q : l совети на целата подигање е лежеше рамна,затвори целосно.добар стисок, лесен за подигање на сите трепки. +СВЕТЛИНАТА т предизвикува замор на рацете. Queltrean grover Internessionly Eleter со површинско пескарење, не ' рѓосува, не се лизга. Quod Tip Tardness frc износите достигнуваат до 40 погоре, не е лесно за деформација.

Параметри на производот

Слична стока