.

.

Сервери за салата од природно дрво за салата: Дрвени салата за салата сервер вилушки за кујнски помошници за мешање на сервери за салата за овошје од тестенини од с?

Сервери за салата од природно дрво за салата: Дрвени салата за салата сервер вилушки за кујнски помошници за мешање на сервери за салата

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

1 парчиња дрвена салата мешаница карбонизирана салата салата за салата за дома Неговиот материјал е супериорен, не е лесен за избледување или, и може да се користи долго време. Мазни и заоблени рабови, тие нема да ја изгребат површината на кујнските прибор. Производот е погоден за да го користите долго време. Едноставно практично. Производот има креативен изглед и едноставен дизајн и материјал со добар квалитет. Опис Ова е салата за мешање салата во кујната. Направено од висок квалитет и издржлив. Овој сад за готвење може да ви помогне да направите вкусна салата. Една од основните алатки за готвење во кујната за употреба на домаќинства. Карактеристики- боја : светло жолта.- Големина : околу 18.- Неговиот материјал е супериорен, не е лесен за избледување или, и може да се користи долго време .- Производот е погоден за вас да го користите долго време. Едноставно практично.

Параметри на производот

Слична стока