.

.

Алемо Хуангксинг - Кастерски тркала со сопирачка, безбедносно заклучување и без бучава најлонски тркала, тркала за вртење на плочи, 2inch, дијаметар на тркалото 50мм, ш?

Алемо Хуангксинг - Кастерски тркала со сопирачка, безбедносно заклучување и без бучава најлонски тркала, тркала за вртење на

DEN 550.72

Пристапност
Залиха

Материјал со висок квалитет : Сите тркала се изработени од високо квалитетен најлон, попосреден и побезбеден за да работат под услови на лого на оптоварување Кој е способен да го задржи максималното оптоварување со 80 100 килограми во сè уште состојбата (сингл). Со сопирачката за заклучување : Секое тркало има посебна сопирачка. Сопирачката ги заклучува и тркалото и вртливата истовремено, ефективни да престанат и да го спречат уредот да се движи и да ги повредува другите. Максимална флексибилност и безбедност : вртливите тркачи ротираат 360 степени што ја прави можноста за вртење на опремата за парење. Добро е за транспорт на мебел и се прикажува тивко и безбедно. Уживајте во мазно и тивко тркалање : Останете фокусирани и опуштени со помош на овие тркала на рицизми. Прецизните лежишта на топката во ритамот се вртат и аксели обезбедуваат мазно, лесно тркалање, додека не предизвикуваат пискави звуци или бучава од кој било вид. Универзална употреба : Тркалата можат да се користат за мноштво апликации, вклучувајќи : случаи на летање, случаи на инструменти, опрема за приказ / изложби, кукли, кутии за алатки, лесни машини, штандови за опрема, мобилни работни станици, звучници, плакари, штандови, засилувачи, електрични куќишта , Мебел и сл. Висок квалитет на материјал : Сите тркала се изработени од високо квалитетен најлон, поинтензивен и побезбеден за да работат под услови на лого на оптоварување. Кој е способен да го задржи максималното оптоварување со 80 100 килограми во сè уште состојбата (сингл). Со сопирачката за заклучување : Секое тркало има посебна сопирачка. Сопирачката ги заклучува и тркалото и вртливата истовремено, ефективни да престанат и да го спречат уредот да се движи и да ги повредува другите. Максимална флексибилност и безбедност : вртливите тркачи ротираат 360 степени што ја прави можноста за вртење на опремата за парење. Добро е за транспорт на мебел и се прикажува тивко и безбедно. Уживајте во мазно и тивко тркалање : Останете фокусирани и опуштени со помош на овие тркала на рицизми. Прецизните лежишта на топката во ритамот се вртат и аксели обезбедуваат мазно, лесно тркалање, додека не предизвикуваат пискави звуци или бучава од кој било вид.

Параметри на производот

2inch:
* Bracket锛歋teel:
* Wheel material锛歂ylon:
* Wheel Diameter锛?0mm:
* Height of installation锛?0mm:
* Wheel width锛?0mm:
* Top Plate Size:
72mm x 54mm
* Installing the hole saw :
55mmx39mm
* Bearing weight:
80 100KG (single)
Package Content:
1 x Casters:
Lockable, each caster has its own brake:
Effective to stop the device when there is no body to hold it, and:
prevent it hurting others.:
360 Degree swivel, roll smoothly:
Easy to transform to any directions that you want.:
Widely use:
Perfect for furniture, including coffee table, plant stands, bookshelves,:
shoe bins, toy bins, underbed storage, shopping carts, workbench.:
Save strength:
If the furniture has caster wheel, you will be very easy to move them when change house or doing cleaning. :
Слична стока