.

.

50 листови налепници за трансфер на фолија од змија, холографски змии нокти декорации змија печатење на налепници за дизајн на нокти за жени девојки DIY маникир за ди?

50 листови налепници за трансфер на фолија од змија, холографски змии нокти декорации змија печатење на налепници за дизајн на

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

Изобилна количина : ќе добиете 50 листови налепници за трансфер на фолија од змија во класични бои, шармантни и исклучителни, можете лесно да ги задоволите вашите украси за уметност за нокти на DIY, исто така можете да ги споделите со вашите семејства и пријатели Безбедно и деликатно : Нашите холографски декорации за нокти на змија се изработени од безбедни и сигурни материјали, анти-чувствителни и безбедни вашите нокти, безопасни за кожата, лесни за примена и отстранување со лак за нокти, можете да ги користите овие декорации за нокти за да создадете персонализирана шајка Уметност, покажете го вашиот вкус и ве натера да се истакнете од гужвите. Едноставна операција : Само треба да ги притиснете налепниците за уметност на ноктите на ноктите откако ќе нанесете обоен лак, почекајте неколку секунди и ќе добиете прекрасна работа со уметност за нокти, исто така може да нанесете слој на транспарентен лак за нокти за да добиете подобар ефект на боја. Применливи предмети : Овие налепници за уметност за печатење со змија се применуваат за украсување на акрилни нокти, лажни нокти, природен нокти, нокти на нокти, лице, вратот, раката, телефонскиот случај, картичката, книгата за записи, занаетчиството и повеќе, погодни и за професионален салон за нокти и домашна употреба . Пријатно изненадување : Овие уникатни и исклучителни налепници за трансфер на фолија од змија можат лесно да ги развеселат повеќето девојчиња и жени, можете да ги испратите како пријатно изненадување за вашите пријатели, семејства, мама, сестра, девојка и многу повеќе. Изобилна количина : ќе добиете 50 листови налепници за трансфер на фолија од змија во класични бои, шармантни и исклучителни, можете лесно да ги задоволите вашите украси за уметност за нокти на DIY, исто така можете да ги споделите со вашите семејства и пријатели. Безбедно и деликатно : Нашите холографски декорации за нокти на змија се изработени од безбедни и сигурни материјали, анти-чувствителни и безбедни вашите нокти, безопасни за кожата, лесни за примена и отстранување со лак за нокти, можете да ги користите овие декорации за нокти за да создадете персонализирана шајка Уметност, покажете го вашиот вкус и ве натера да се истакнете од гужвите. Едноставна операција : Само треба да ги притиснете налепниците за уметност на ноктите на ноктите откако ќе нанесете обоен лак, почекајте неколку секунди и ќе добиете прекрасна работа со уметност за нокти, исто така може да нанесете слој на транспарентен лак за нокти за да добиете подобар ефект на боја. Применливи предмети : Овие налепници за уметност за печатење со змија се применуваат за украсување на акрилни нокти, лажни нокти, природен нокти, нокти на нокти, лице, вратот, раката, телефонскиот случај, картичката, книгата за записи, занаетчиството и повеќе, погодни и за професионален салон за нокти и домашна употреба .

Параметри на производот

Material:
PVC
Color:
as shown in pictures
Quantity:
50 sheets
Package include:
50 x Snake nail foil transfer stickers :
Note:
Small items, please keep away from little kids. :
Children should use under adult's supervision. :
The colors may exist slight difference due to different screens. :
Слична стока