.

.

Дискови за пескарење PSA UtoolMart, 9-инчен самостојно лепило од шкурка, 1000 решетки за пескарење на алуминиум оксид, за случаен орбитален сандер, дрво, метално полирање, 10 ?

Дискови за пескарење PSA UtoolMart, 9-инчен самостојно лепило од шкурка, 1000 решетки за пескарење на алуминиум оксид, за случаен

DEN 109.92

Пристапност
Залиха

Дисковите за пескарење на алуминиум оксид имаат многу добри перформанси на мелење, силна сила на сечење, остра, отпорност на абразија, висока ефикасност, мала потрошувачка и трајни Лепилото на хартија за пескање има силна лепливост, проверете дали не е лесно да се падне на работа. 【Параметар】-Дијаметарот на овие листови за пескарење поддржани од лепило е 9-инчен / 225мм, бројот на него е 1000 решетки. Колку е поголем бројот на ритс на дискот за пескарење, толку пофина големината на житото, ве молиме купете го вистинскиот производ според вашите потреби. 【Алуминиумски оксид материјал】-Диск за пескарење на никаква дупка е изработен од текстил со жито од алуминиум оксид со голема јачина, дизајниран за пескарење и отстранување со голема брзина, испорачувајќи брзо и долготрајно сечење. Издржлива и може долгорочна употреба, многу погодна за обработка на дрво и метал за да се отстрани бојата на 'рѓа и површинското пескарење. 【Само-стап назад】- Лепилото на хартијата за пескарење PSA има силна лепливост, проверете дали не е лесно да се падне на работа. Покрај тоа, лесно е да се исчисти, и скоро и да нема остаток откако ќе се открие песочната хартија. Дури и ако има, остатокот е многу малку. Може лесно да се отстрани со нежно триење со гума. 【Добра отпорност на абразија】- Дисковите за пескарење на алуминиум оксид имаат многу добри перформанси на мелење, силна сила на сечење, остра, отпорност на абразија, висока ефикасност, мала потрошувачка и трајни. 【Wide Application】- Adhesive-backed sandpaper widely applied in furniture, automobiles, yachts and other industries of metal and non-metallic materials to surface sanding deburring, corrosion, paint, polishing of solder joints, sanding grinding discs set is ideal for removing coating 'рѓа или нечистотија. 【Параметар】-Дијаметарот на овие листови за пескарење поддржани од лепило е 9-инчен / 225мм, бројот на него е 1000 решетки.

Параметри на производот

Слична стока