.

.

Филтер за Леќи со беспилотни летала За Мини 3 Про Филтер За Оптичко Стакло CPL, Повеќеслоен Обложен Филтер За Леќи Со Беспилотни Летала Од Легура на Алуминиум За Заме?

Филтер за Леќи со беспилотни летала За Мини 3 Про Филтер За Оптичко Стакло CPL, Повеќеслоен Обложен Филтер За Леќи Со Беспилотни Летала Од Легура

DEN 1574.40

Пристапност
Залиха

Слики со висока Резолуција - овој мини 3 Про филтер користи ситно полирано оптичко стакло, обезбедувајќи 96% видлив пренос на светлина и слики со висока резолуција ЛЕСНО СКЛОПУВАЊЕ - овој филтер ЗА DJI MINI 3 Pro може да се инсталира лесно и брзо без да се олабави основата. Алуминиумска Легура - овој филтер за леќи ЗА МИНИ 3 ПРО е изработен од алуминиумска легура, која има одлична отпорност на корозија. Повеќеслоен Слој : овој филтер за леќи со беспилотни летала прифаќа двострана повеќеслојна нано-облога, која е водоотпорна, отпорна на масло, отпорна на прашина и против гребење. За DJI mini 3 Pro - овој филтер за објективи со беспилотни летала CPL е погоден за dji mini 3 Pro беспилотно летало. За DJI mini 3 Pro - овој филтер за објективи со беспилотни летала CPL е погоден за dji mini 3 Pro беспилотно летало. СЛИКИ СО ВИСОКА ДЕФИНИЦИЈА - овој мини 3 Про филтер користи ситно полирано оптичко стакло, обезбедувајќи 96% видлив пренос на светлина и слики со висока дефиниција. Повеќеслоен Слој : овој филтер за леќи со беспилотни летала има двострана и повеќеслојна нано-облога, која е водоотпорна, отпорна на масло, отпорна на прашина и против гребење.

Параметри на производот

Item Type:
for MINI 3 Pro Filter Material
Note:
Due to differences between monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :
Слична стока