.

.

12 парчиња Ден на Свети Патрик Мини играчки за лепекаун, стискајте ги играчките за играчки за играчки стрес Фудбал играчка играчка за момчиња за момчиња Св.

12 парчиња Ден на Свети Патрик Мини играчки за лепекаун, стискајте ги играчките за играчки за играчки стрес Фудбал играчка играчка

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

Играчките на Денот на Свети Патрик, Лепречан играчки се одлични за да ја прослават вашата ирска фестивалска забава, овие лепечани се подготвени за добро време на игра Сите овие играчки на лепечан се изработени од нетоксичен и гумен материјал, имаат добра гаранција за безбедноста на децата. Исто така е лесно да се исчисти кога е извалкан. Дизајнирано со различни класични ирски обрасци, како што се брада, капа, чизми и шама. Може да се искористи за украсување на вашиот дом, училница или канцеларија, да додадете среќно и живо чувство на празникот. Совршен декор на забавата на ирскиот ден : Денот на Свети Патрик Лепречан играчки Одлични за ирски фестивал за виски, украси за дома, украси на Свети Патрик, пролетни празници, зелени карневали, Св. Снабдување за забави на Патрик, роденденски забави. Гаранција : Ако не сте задоволни, само контактирајте го нашиот пријателски тим за поддршка на клиенти за целосна наплата. Ние гарантираме вашето задоволство или целосна наплата - нарачајте сега!. Играчките на Денот на Свети Патрик, Лепречан играчки се одлични за да ја прослават вашата ирска фестивалска забава, овие лепечани се подготвени за добро време на игра. Сите овие играчки на лепечан се изработени од нетоксичен и гумен материјал, имаат добра гаранција за безбедноста на децата. Исто така е лесно да се исчисти кога е извалкан. Дизајнирано со различни класични ирски обрасци, како што се брада, капа, чизми и шама.

Параметри на производот

Слична стока