.

.

ЗИОКЛЕАН 300 Брои германски Универзални Крпи За Садови во Боја за Домаќинство 15 инчи х 15 инчи Широка Големина На Машина За Перење Супер Абсорбента, Сушење Еколошка К?

ЗИОКЛЕАН 300 Брои германски Универзални Крпи За Садови во Боја за Домаќинство 15 инчи х 15 инчи Широка Големина На Машина За Перење Супер

DEN 4384.00

Пристапност
Залиха

Произведено Во Германија Зиоклеан Оригинал 100% Вискоза. Ќе Бидат Испратени 300 Крпи(15 Брои х 20 Комплети). Масовно Пакување За Кафетерија и Ресторан. Боите Може Да Варираат. Супер Абсорбента На Нафта и Вода. Висококвалитетна Неткаена Мека и Еластична Крпа за Садови. Повеќенаменски Кујнски Крпи за Перење За Куќа, Ресторан и Кафуле. Брзо Сушење и многу хигиенски. Хигиенски и Без Мирис. Универзалните Крпи за Домаќинство се направени од Пулпа Од Природна Ткаенина Од Вискоза. Добар Абсорбента За Автомобили, Очила, Садови и Садови. Ефикасно За Отстранување На Влакна и Фина Прашина. Кога Ги Миете Крпите За Садови, Рачно измијте Без Вриење. Лесно Се Исплакнува, Машината Може Да Се Пере на 95€. Неопходност За Чистење На Кујната и Куќата.

Параметри на производот

Слична стока