.

.

Оревута Стп Кожна Кутија За Накит Организатор Држач За Куќиште За Ѓердан Мазни Кадифени Меѓуслојни Кафеави

Оревута Стп Кожна Кутија За Накит Организатор Држач За Куќиште За Ѓердан Мазни Кадифени Меѓуслојни Кафеави

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Оваа кутија за накит е торбичка за носење со совршена големина, погодна за патување и заштедува простор за домашна организација Има многу разумен дизајн со три отстранливи меѓуслојни слоеви, погоден за содржи ѓердани, прстени, обетки, нараквици и така натаму. Површината на куќиштето е завиткана со стп кожа, а кадифето е, што не е лесно да се биде надвор од форма и вашите накит да не се изгребат. Совршени подароци за мајка, сестри така натаму. Многу удобен и заштеда на простор, одличен за украсување на домот или патување на отворено. Оваа кутија за накит е торбичка за носење со совршена големина, погодна за патување и заштедува простор за дома organization.It има многу разумен дизајн со три отстранливи меѓуслојни слоеви, погоден за содржи ѓердани, прстени, обетки, нараквици и така натаму.Површината на куќиштето е завиткана со стп кожа, а кадифето е, што не е лесно да се биде надвор од форма и вашите накит да не се изгребат.Совршени подароци за мајка, сестри така натаму.Многу удобен и заштеда на простор, одличен за украсување на домот или патување на отворено.

Параметри на производот

Name:
jewelry box
Material:
PU leather + Velvet
Layer:
Three layers
Size(L x W x H):
31.3 x 18.4 x 12.9cm
Color:
Brown
Weight:
0.85kg
Package Includes:
1 piece of jewelry box(Does not include jewelry in the box):
Note:
Since the size above is measured by hand, the size of the actual item you received could be slightly different from the size above.:
Item color displayed in photos may be showing slightly different on your computer monitor since monitors are not calibrated same. :
Слична стока