.

.

JARLINK 20 Парчиња Притисни Игла Магнети &засилувач; 20 Парчиња Круг Фрижидер Магнети, Мулти-Употреба Мали Круг Магнети За Фрижидер, Сува Избришете Одбор, Табла, Премија ?

JARLINK 20 Парчиња Притисни Игла Магнети &засилувач; 20 Парчиња Круг Фрижидер Магнети, Мулти-Употреба Мали Круг Магнети За Фрижидер, Сува Избришете

DEN 239.84

Пристапност
Залиха

Мултифункционален Магнет : Малите Тркалезни Магнети се погодни за Фрижидер, табла, билборд и што било со магнетизам Лесен е за употреба дома, канцеларија и училиште. Издржлив Материјал : неодимиумските магнети се отпорни на корозија и оксидација и имаат долг работен век. Тоа може да ги задоволи вашите потреби. Лесно Се Отстранува : не остануваат траги или дамки откако ќе ги извадите од фрижидерот или даската. Може да се користи како магнети за фрижидер, магнети за табла, магнети за суво бришење, магнети за карти итн. Практичен Дизајн : може да собере најмалку 15 парчиња лепливи белешки. Не грижете се дали вашите предмети ќе паднат. Вклучен пакет : ќе добиете 20 парчиња магнети за притискање(16мм ● 12мм) и 20 парчиња тркалезни магнети(10мм € 2,6 мм) и кутија за складирање, нема потреба да се грижите за исчезнатите магнети. Повеќекратна Употреба Мали Тркалезни Канцелариски Магнети. Малите тркалезни магнети може да се користат како магнети за фрижидер, магнети за табла, магнети за суво бришење, магнети за карти итн.

Параметри на производот

Слична стока