.

.

Артеза Дневен Планер 3 Пакет: Дневен Планер За Списоци со Задачи за Приоритети, Оброци, Задачи, Календарски Состаноци, Вежбање, Настани, Потсетници, Размислување За ?

Артеза Дневен Планер 3 Пакет: Дневен Планер За Списоци со Задачи за Приоритети, Оброци, Задачи, Календарски Состаноци, Вежбање, Настани,

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Чека продуктивност-Стресот и вознемиреноста се неизбежни со бурните работни денови и зафатениот начин на живот Забележете ги вашите потреби и чувствувајте се остварени додека ги проверувате задачите и ги постигнувате целите што сте ги поставиле за утре и пошироко. Ослободете некое време.и можеби дури и неколку долари. Дневниот буџетски планер на артеза може да ви помогне да управувате со вашите пари, да купувате попаметно, да предвидувате сметки и трошоци и да трошите и штедите мудро. Дневните планерски трио-3 дневни влошки за планирање на Артеза содржат 240 практични листови за кинење од 6 х 9 инчи со доволно простор за пишување белешки по час заедно со претходно поставени категории за приоритети, состаноци, потреби за купување, здравје, па дури и цитат од денот за инспирација на работа и игра. Дизајниран и Создаден Од Уметници : Овде Во Артеза, ние сме страсни за создавање производи кои инспирираат. За нас, уметноста е израз на човечкото искуство. Затоа работиме за да ги направиме нашите уметнички материјали достапни за сите луѓе. Канцелариски Материјали од Секаков Вид : Артеза е изградена на обезбедување квалитетен канцелариски материјал, домашна канцеларија и материјали во училница за секого. Најдете тони алатки за канцелариска организација и училишни додатоци кои ќе ви помогнат да го исчистите просторот за складирање на работната маса и да се подготвите за продуктивен ден. Чека продуктивност-Стресот и вознемиреноста се неизбежни со бурните работни денови и зафатениот начин на живот. Забележете ги вашите потреби и чувствувајте се остварени додека ги проверувате задачите и ги постигнувате целите што сте ги поставиле за утре и пошироко. Ослободете некое време.и можеби дури и неколку долари. Дневниот буџетски планер на артеза може да ви помогне да управувате со вашите пари, да купувате попаметно, да предвидувате сметки и трошоци и да трошите и штедите мудро.

Параметри на производот

Слична стока