.

.

Лесно светло за пенкало, преносно светло светло факел со клип ултра светла LED фенерче професионална мини penshape џеб факел мини џебно пенкало светло за затворено отво?

Лесно светло за пенкало, преносно светло светло факел со клип ултра светла LED фенерче професионална мини penshape џеб факел мини

DEN 1054.40

Пристапност
Залиха

Светла на џебни блиц : Оваа светлина на пенкало е мала и доволно лесна за да се лизне во џеб, ранец или чанта Супер мини големина е лесна и оваа LED penlight се вклопува во дланката на вашата рака. Анти-лизгачки дизајн и клип го прават полесно да се држи и погодно за носење. Со клип, светлото на пенкалото може да се користи и како капаче за капа за ваша погодност. Фленер на факел со клип : Нашата фенерче е изработена од алуминиумски легура материјал, издржлив, отпорен на абразија, без загриженост со употреба на дожд, снег или итни ситуации. Едноставен режим на прекинувач и дневни водоотпорни перформанси за лесна употреба. Мини светло за џебно пенкало : Оваа светлина на пенкало е мала и доволно лесна за да се лизне во џеб, ранец или чанта. Супер мини големина е лесна и оваа LED penlight се вклопува во дланката на вашата рака. Фенерската светлина е погодна за возење велосипед, пешачење, кампување и други активности на отворено. LED Penlight Pen : Ова мини penlight обезбедува доволно осветленост, при што максималната осветленост на излезот може да до 500lm. Способни да застанат безбедно на стан за да служат како свеќа. Забелешка : Забележете дека светлината на осветленоста на овој производ не е прилагодлива, има само една осветленост. Големина на светло за светло на Пен за пенкало : Прибл. 13,3 x 1,5см / 5,2 x 0,6inch. Енергија : 2 x AAA батерија (не е вклучена). Вклучен пакет : 1 x фенерче. Алуминиумскиот легура материјал е издржлив, отпорен на абразија и може да ја заштити фенерчето од оштетување2. Обезбедува доволно осветленост, со максимална осветленост на излезот може до 256-478 LM3.

Параметри на производот

Features:
1. Aluminum alloy material is durable, abrasion resistant and can protect the flashlight from being damaged.:
2. Provides enough brightness, with the maximum output brightness can up to 256-478lm.:
3. Capable of standing up securely on a flat to serve as a candle.:
4. Anti-skid design and a clip make it be more easy to hold and convenient to carry.:
5. Simple one switch mode and daily waterproof performance for easy to use.:
Specifications:
Color:
Black
LM:
256-478LM(generally 256LM, can be 478LM when using a good battery)
Material:
Aluminium Alloy
Power:
2 x AAA battery (not included)
Size:
Approx. 13.3 x 1.5cm / 5.2 x 0.6inch
Weight:
34g
Package included:
1 x Flashlight:
Note:
Please note that the light brightness of this product is not adjustable, there is only one brightness.:
Слична стока