.

.

НАМЦИМ Безжичен HDMI Предавател И Приемник, Дизајниран само за Лаптоп и КОМПЈУТЕР, Приклучок &засилувач; Репродукција, Безжичен HDMI Dongle Адаптер За Стриминг Видео/Ауди?

НАМЦИМ Безжичен HDMI Предавател И Приемник, Дизајниран само за Лаптоп и КОМПЈУТЕР, Приклучок &засилувач; Репродукција, Безжичен HDMI

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

[Само ЗА Лаптоп и КОМПЈУТЕР] : овој БЕЗЖИЧЕН HDMI предавател и приемник може да им помогне само на лаптопот и КОМПЈУТЕРОТ за стриминг видео и аудио на HDTV проектор, ве молиме обрнете внимание, не може да се користи на паметен телефон и таблет (Ако компјутерот не е напојуван или HD не може да напојува, приклучете ја моќноста на предавателот во адаптерот или портата ЗА микро напојување (5 V/2 A). [Приклучок и Игра] : нема потреба апликации, возачот или софтвер. Овој безжичен hdmi адаптер со дизајн на двојна антена, опремен со моќен пренос на сигнал на долги растојанија, може да се пренесе преку ѕидови, подови, до 90 стапки. Приклучете го предавателот (TX) НА HDMI излез на КОМПЈУТЕР/ЛАПТОП(САМО), потоа приклучете го приемникот (RX) на HDMI влез HDTV/Проектор/Монитор, напојувајте ги, помалку од една минута подоцна ќе се синхронизира автоматски. [1080p Ултра HD Резолуција] : БЕЗЖИЧНИОТ HDMI предавател и приемник поддржува резолуција на видео до 1080p full HD, вградениот чип може да спречи одложување и заостанување предизвикано од пречки во сигналот, можете да уживате во јасни и живописни слики на голем екран. Овој Огледален Донгл е совршен за учење, деловен состанок, семејна забава и играње игри и ви дава одлично искуство на екранот.

Параметри на производот

Слична стока