.

.

6 листови француски маникир раб Помошни налепници за нокти на француски врв на налепници за уметност на ноктите, матрици само-леплици за дизајнерска декорација на ?

6 листови француски маникир раб Помошни налепници за нокти на француски врв на налепници за уметност на ноктите, матрици само-леплици за

DEN 110.24

Пристапност
Залиха

Пакет : Француски водичи за нокти 6 листови матрици за нокти, уметнички декорации, класични француски совети за брановидни линии, елегантна и модерна француска уметност за нокти, ве прават ноктите да изгледате повеќе гламурозни и модни Погоден дизајн : Одлично е да се создадат вашите уникатни дизајни за нокти. Забавно е да се направи уметноста на ноктите со вашето семејство или пријатели кога семејниот собир и Божиќната забава, уживајте во сопствените сјајни и специјални нокти на изглед и добро време. Прекрасен подарок : Француски совети за налепници за нокти се убави додатоци за уметност за нокти, совршени за домашна употреба и салон за нокти; Вашите сестри, мама, ќерка, девојка или жена ќе бидат многу среќни што ќе го добијат овој совршен подарок. Лесен за употреба : Користете пинцети за внимателно да ги подигнете упатствата од листот за поддршка и поставете го по природен врв на ноктите, оставајќи го празнината каде што треба да го нанесете лакот за нокти, откако ќе го насликате лакот за нокти и да се исуши, внимателно излупете ги налепниците за водич за нокти Од секој прст, а потоа заврши. Услуга на продавач : Ако имате какви било прашања во врска со нашите налепници на француски совет, ве молиме слободно контактирајте не. Ние ќе ви дадеме задоволителен одговор на време. Пакет : Француски водичи за нокти 6 листови матрици за нокти, уметнички декорации, класични француски совети за брановидни линии, елегантна и модерна француска уметност за нокти, ве прават ноктите да изгледате повеќе гламурозни и модни. Погоден дизајн : Одлично е да се создадат вашите уникатни дизајни за нокти. Забавно е да се направи уметноста на ноктите со вашето семејство или пријатели кога семејниот собир и Божиќната забава, уживајте во сопствените сјајни и специјални нокти на изглед и добро време. Прекрасен подарок : Француски совети за налепници за нокти се убави додатоци за уметност за нокти, совршени за домашна употреба и салон за нокти; Вашите сестри, мама, ќерка, девојка или жена ќе бидат многу среќни што ќе го добијат овој совршен подарок. Лесен за употреба : Користете пинцети за внимателно да ги подигнете упатствата од листот за поддршка и поставете го по природен врв на ноктите, оставајќи го празнината каде што треба да го нанесете лакот за нокти, откако ќе го насликате лакот за нокти и да се исуши, внимателно излупете ги налепниците за водич за нокти Од секој прст, а потоа заврши.

Параметри на производот

Quantity:
6 Sheets
Material:
Paper
Type:
French Manicure Strip Nail Forms Fringe Tip Nail Stickers/Decals
Pattern:
3D Lines, Oblique French, Fringe Curve, Swirl Lines, Strip Lines
Features:
1.Easy DIY at home, professional results in minutes.:
2.Suitable for women of most ages, you can send it to your daughter, wife, mom, grandmother.:
3.Fun to DIY nail art with your family or friends when family gathering and party.:
4.French nail sticker stencil can be applied on natural or false nails, useful supplies for home nail DIY and beauty salon.:
How to Use:
1. Clip and file nail to desired shape and length. Apply base coat on the entire nail surface and let it dry completely.:
2. Pick off the nail art guide sticker gently and put it on nail.:
3. Lightly brush another color onto the tip of your nail (as if you were creating an upside down smiley or a sad face). Let the polish dry for a few minutes.:
4. Remove your nail art guide sticker, and apply a top coat of polish. Allow this coat to dry for several minutes. :
Слична стока