.

.

ЦНПРАЗ Вентилатор За Оџак За Тркалезен Грип, Вентилатор За Вентилација На Електричен Оџак Вентилатори За Вентилатори На Покривот Вентилатори На Оџакот Вентилатор

ЦНПРАЗ Вентилатор За Оџак За Тркалезен Грип, Вентилатор За Вентилација На Електричен Оџак Вентилатори За Вентилатори На Покривот

DEN 3931.20

Пристапност
Залиха

забелешка! ! ! Работниот напон на производот е 190-230v, а нацрт-вентилаторот индуциран од оџакот се користи со оставање на два краја на жица за поврзување со изворот на енергија Температурата на излезот на вентилаторот на оџакот не треба да надминува 60 степени. Во спротивно, индуцираниот вентилатор за нацрт ќе биде изгорен. Многу е погоден за додатоци за оџаци. Нацрт-вентилаторот предизвикан од оџакот генерира вшмукување и предизвикува брзо испуштање чад за да спречи чадот да не може непречено да излезе од грипот поради лошиот оџак. Не само што чадот ќе се испушти брзо, туку има и одлични перформанси. Лесен за инсталирање, многу тивок, погоден за повеќето видови оџаци и не бара да се инсталираат професионални техничари. За време на инсталацијата или отстранувањето, исклучете го напојувањето за да спречите електричен удар. Најшироко користен и најпрепознатлив евакуатор на чад во системите за екстракција на чад. Благодарение на класичниот систем, се постигнува идеална рамнотежа помеѓу леснотијата на инсталација и безбедната употреба, благодарение на високиот квалитет, следејќи ги најстрогите параметри на Европската сертификација.Тежина на производот : 2,4 Kg Voltage : 190-240 VColor : слика colornote1. Домашниот оџак усвојува индуциран вентилатор за нацрт, а температурата на излезот не треба да надминува 60 степени. Во спротивно, индуцираниот вентилатор за нацрт ќе биде оштетен. Инсталирајте го кабелот за напојување најмалку 0,5 квадратни бакарна жица2.

Параметри на производот

Слична стока