.

.

Одбор за експанзија на Dilwe IO, I2C интерфејс проширува 2 сигнални иглички како 16 IO пинови Поддршка 4 Модули за експанзија I2C Интерфејс се проширува компатибилен со ниво?

Одбор за експанзија на Dilwe IO, I2C интерфејс проширува 2 сигнални иглички како 16 IO пинови Поддршка 4 Модули за експанзија I2C

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Ниво на компатибилност : Промените во состојбата на влезната порта можат да генерираат излез на прекин (INT) На колото за конверзија на ниво на одборот, компатибилно со работното ниво на 3,3 V/5 V. Поддршка 4 Модули за експанзија : Може да се постави адреса за комуникација со I2 C, ао со краток спој AO, A1 Selder Setter може да ја модифицира адресата за комуникација, да ја поддржи употребата на 4 модули за експанзија. Контрола на интерфејс I2 C : Контрола на интерфејс I2 C, потребни се само 2 сигнални линии за проширување на 16 I/O порти. Тековно контролирано : Модулот за продолжување поддржува 16 канали на заедничка анода постојана струја на струја ED, линеарно затемнување од 256 чекори и контролирано струја. Два типа на интерфејс : I2 C Interface Exprance Board обезбедува два типа на интерфејс, терминал и подлога PH2.0 и поддржува паралелно поврзување на повеќе модули I2 C. Ниво на компатибилност : Промените во состојбата на влезната порта можат да генерираат излез на прекин (INT). На колото за конверзија на ниво на одборот, компатибилно со работното ниво на 3,3 V/5 V. Поддршка 4 Модули за експанзија : Може да се постави адреса за комуникација со I2 C, ао со краток спој AO, A1 Solder Setter може да ја модифицира адресата за комуникација, да ја поддржи употребата на 4 модули за експанзија. Контрола на интерфејс I2 C : Контрола на интерфејс I2 C, потребни се само 2 сигнални линии за проширување на 16 I/O порти.

Параметри на производот

Item Type:
IO Expansion Board
Material:
PCB
Working Voltage:
2.4-5.5V
Working Temperature:
Minus40 to 80℃
Control Interface:
I2C
Number of Expansion I/O Ports:
16
VCC:
Positive power supply, can be connected to 3.3V/5V power supply
GND:
Power Ground
SDA:
I2C Data Line
SCL:
I2C Clock Line
INT:
Interrupt Output
RST:
Hardware Reset
Size:
Approx. 38 x 23mm / 1.5 x 0.9in
Package List:
1 x IO Expansion Board :
1 x For Dupont Wire :
Слична стока