.

.

Хамалар 120 парчиња Божиќни светлосни клипови олук виси куки на отворено водоотпорни пластични светла клип за жици за декорација, погодни за Ноќта на вештерките, Де?

Хамалар 120 парчиња Божиќни светлосни клипови олук виси куки на отворено водоотпорни пластични светла клип за жици за декорација, погодни

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Пакетот вклучува : getе добиете 120 пакувања куки за закачување на олук, кои се доволни за украсување на вашата забава на Божиќ, Ноќта на вештерките, Денот на благодарноста или празниците Издржлив материјал : Овие клипови на отворено се изработени од висококвалитетни пластични, мали и силни, не се лесни за кршење и може да се користат во текот на целата година. Широки апликации : Овие куки за светло олук се користат во самовила светлина, лесна светлина, светлина на јажето, LED светлина и други видови на светла за украсување во затворен простор и отворено, може да ги украси Божиќ, Ноќта на вештерките, Денот на благодарноста и другите забави за празници. Лесен за употреба : Овие куки на отворено олук се лесни за инсталирање без никакви алатки, лепак, нокти. Може лесно да ја поправите куката за ламбата на олукот и настрешниците, може да ја задржи вашата ламба за јаже во добра состојба за време на употребата. Создадете фестивалска атмосфера : Светлината кука може да ви помогне да висат убави светла на Божиќната забава, додавајќи празнична атмосфера на забавата. Пакетот вклучува : getе добиете 120 пакувања куки за закачување на олук, кои се доволни за украсување на вашата забава на Божиќ, Ноќта на вештерките, Денот на благодарноста или празниците. Издржлив материјал : Овие клипови на отворено се изработени од висококвалитетни пластични, мали и силни, не се лесни за кршење и може да се користат во текот на целата година. Широки апликации : Овие куки за светло олук се користат во самовила светлина, лесна светлина, светлина на јажето, LED светлина и други видови на светла за украсување во затворен простор и отворено, може да ги украси Божиќ, Ноќта на вештерките, Денот на благодарноста и другите забави за празници.

Параметри на производот

Слична стока