.

.

Кеси за складирање за повеќекратна употреба - 12 ПАКЕТИ КЕСИ ЗА Замрзнување БЕЗ Бпа Контејнер За Храна За Сос Видео Течен Ручек Закуска Сендвич Маринирајте Месо Ово?

Кеси за складирање за повеќекратна употреба - 12 ПАКЕТИ КЕСИ ЗА Замрзнување БЕЗ Бпа Контејнер За Храна За Сос Видео Течен Ручек Закуска

DEN 255.84

Пристапност
Залиха

Овој Производ Е Еколошки-Може да се користи за чување храна за ручек, сендвичи, месо, овошје и други видови остатоци Лесен за Употреба : 2 Кеси За Еднократно Користење Галон + 6 Сендвич Кеси За Повеќекратна Употреба Отпорни На Истекување + 4 Кеси За Закуски За Повеќекратна Употреба со надграден дизајн на широка страна и нелизгање, лесен за отворање и затворање. Безбедно За замрзнување И Лесно Чистење : вреќите за замрзнување за повеќекратна употреба може да го заклучат изгорувањето на замрзнувачот додека ја одржуваат храната свежа и полна со вкус, совршена за замрзнување месо, пилешко, риба, овошје и зеленчук. Лесно се чисти со четката за шишиња и се ставаат кесите на врвот на кригла или чаша за да се исушат на воздух. Безбедно и Здраво за да се користи за вашето семејство - преостанатата храна ќе биде безбедна поради фактот. Исто така, не носи уникатен вкус, ниту ќе ги задржи дамките или мирисите.

Параметри на производот

Слична стока