.

.

Само Најдобрите Тетки Се Промовираат Во Голема Тетка Кафе Кригла 11 Мл Керамика Со Внатрешна Црвена Боја Кригла, Тетки Кригла, Тетка Кригла, Тетка Кафе Кригла, Бреме?

Само Најдобрите Тетки Се Промовираат Во Голема Тетка Кафе Кригла 11 Мл Керамика Со Внатрешна Црвена Боја Кригла, Тетки Кригла,

DEN 270.40

Пристапност
Залиха

Материјал : Керамичка Кригла со внатрешна Црвена Боја(11оз) рачка Во Форма На ц Издржлив керамички материјал, безбеден и здрав за пиење. Висок сјај заврши. Печатење од две страни. Погоден за топли и ладни пијалоци. Може да се користи за дома и канцеларија. Најдобар подарок за вашето семејство и пријатели. Материјал : Керамичка Кригла со внатрешна Црвена Боја(11оз) рачка Во Форма На ц. Издржлив керамички материјал, безбеден и здрав за пиење. Висок сјај заврши. Печатење од две страни. Погоден за топли и ладни пијалоци. Може да се користи за дома и канцеларија. Најдобар подарок за вашето семејство и пријатели. Персонализирана шема за печатење дизајн шолја за кафе. Кога подарувате подарок на денот на празникот, овој подарок ќе им ја покаже на вашите најблиски вашата грижа и љубов кон него, погоден за секојдневниот живот, па дури и за украсување. Погоден за кафе, чај, топло какао, супа итн.

Параметри на производот

Слична стока