.

.

јо Предиво Буци Предиво Капчиња Предиво 200ГР Готон Предиво За Плетење 1 Или 2 Или 6 Ролни Повеќебојни Полиестерски Влакна Плетење Предиво Рачно Плетење Предиво Ткае?

јо Предиво Буци Предиво Капчиња Предиво 200ГР Готон Предиво За Плетење 1 Или 2 Или 6 Ролни Повеќебојни Полиестерски Влакна

DEN 297.44

Пристапност
Залиха

● Разновидност на бои : Ова предиво има 9 светли бои, а шарените бои обезбедуваат доволно материјали за вашиот рачно изработен занает САМ ● Висококвалитетен материјал : Ова предиво е изработено од мека волна против пилинг и мешана ткаенина, со добра пластичност. Тие можат лесно да се обликуваат во која било форма што ја сакате. За почетници, исто така е многу применливо. ● Широк спектар на употреба : предивото Готон е погодно за правење џемпери, шалови, ракавици, ракотворби итн. Ви овозможува да си играте со вашите уметнички идеи, да уживате во сопственото рачно изработено и да создадете среќа. ● Многу придобивки : во процесот на плетење со предиво, можете да вежбате и раце и мозок и да уживате во животот во процесот на поминување на времето, така што вашиот живот повеќе не е монотон. ● Одличен подарок : Направете волнено предиво во слатки играчки, кукли, модни додатоци и други занаети. Ова е идеален подарок за деца, љубовници, пријатели За Божиќ, годишнини и родендени. Тоа е многу комеморативно. } Рачно изработени подароци од капчиња предиво се совршени подароци за деца, пријатели и колеги. Изгледа добро и има многу смисла. Волната има широк спектар на намени, можете да направите секакви работи што ви се допаѓаат и да уживате во забавата на рачно изработената САМОДОВЕРБА.€ DIY вашиот проект за плетење : предивото за Плетење е погодно за луѓе кои сакаат плетење и капчиња, ЗАНАЕТИ САМИ, рачно изработени проекти и плетење облека. Мекиот материјал прави предметите плетени од овие предива да се чувствуваат удобно и топло, а може да се користат и како плетена облека за бебиња.

Параметри на производот

Material:
Polyester fiber
Colour:
9 colors
Quantity:
1, 2, 6 groups
Weight:
approx 200 g (7.1 ounces) / group
◆ Package includes:
1 roll:
1 x crochet yarn, 2 rolls
◆ Customer Service:
* We offer 100% Money Back or Exchange if the product has any quality issues, you can buy with confidence.:
* We offer 24 hours online customer service, please feel free to message us if you have any questions. Thanks for good communication!:
* We promises to ship within 24 hours, and the delivery time is 7-20 working days. :
Слична стока