.

.

ДЕКИКА Едноставна И извонредна кутија За ручек за повеќекратна употреба Бенто Кутија Од Нерѓосувачки Челик, Отпорна На Истекување 2-Ниво Контејнер За Складирање Х?

ДЕКИКА Едноставна И извонредна кутија За ручек за повеќекратна употреба Бенто Кутија Од Нерѓосувачки Челик, Отпорна На Истекување

DEN 617.60

Пристапност
Залиха

Уникатен Дизајн : двослоен дизајн на бенто кутија може да го оддели вашиот ручек во кутии, вашата храна нема да се меша, ќе ужива во вкусен и здрав ручек или појадок Лесен За Носење : контејнер Бенто Погоден За деца на училиште, возрасни на работа, вежбање, кампување и патување, ви овозможува да уживате во домашна деликатес за поздрав стил на исхрана!. Материјал : Изолирана Бенто Кутија Изработена од висококвалитетен нерѓосувачки челик, таа е издржлива, отпорна на корозија, лесна за чистење и може да се користи долго време. Со рачка од нерѓосувачки челик, таа е мазна и не ги повредува вашите раце, и погодно е да ја земете чашата за оброк. Широки Апликации : кутијата бенто може да собере многу храна, оваа кутија за ручек од нерѓосувачки челик е погодна за училиште, канцеларии за пикник, можете да ставите кутија за ручек во вашата училишна торба и торба за ручек и лесно да ја носите. Доколку имате какви било други потреби, ве молиме контактирајте не преку е-пошта, ние сме секогаш на ваша услуга, ви благодариме за покровителството и ви посакуваме среќен живот!. Уникатен Дизајн : двослоен дизајн на бенто кутија може да го оддели вашиот ручек во кутии, вашата храна нема да се меша, ќе ужива во вкусен и здрав ручек или појадок. Лесен За Носење : контејнер Бенто Погоден За деца на училиште, возрасни на работа, вежбање, кампување и патување, ви овозможува да уживате во домашна деликатес за поздрав стил на исхрана!. Материјал : Изолирана Бенто Кутија Изработена од висококвалитетен нерѓосувачки челик, таа е издржлива, отпорна на корозија, лесна за чистење и може да се користи долго време. Со рачка од нерѓосувачки челик, таа е мазна и не ги повредува вашите раце, и погодно е да ја земете чашата за оброк. Широки Апликации : кутијата бенто може да собере многу храна, оваа кутија за ручек од нерѓосувачки челик е погодна за училиште, канцеларии за пикник, можете да ставите кутија за ручек во вашата училишна торба и торба за ручек и лесно да ја носите. Доколку имате какви било други потреби, ве молиме контактирајте не преку е-пошта, ние сме секогаш на ваша услуга, ви благодариме за покровителството и ви посакуваме среќен живот!. Карактеристика : Лесен за Носење : контејнер Бенто Погоден За деца На училиште, возрасни на работа, вежбање, кампување и патување, ви овозможува да уживате во домашна деликатес за поздрав стил на исхрана!Уникатен Дизајн : двослоен дизајн на бенто кутија може да го оддели вашиот ручек во кутии, вашата храна нема да се меша, ќе ужива во вкусен и здрав ручек или појадок.

Параметри на производот

Item Type:
Noodle Bowl
Material:
Stainless Steel
Weight:
Approx. 372g/13.1oz
Bowl Size:
Approx. 19 x 10cm/7.5 x 3.9in
Lid Size:
Approx. 15 x 6cm/5.9 x 2.4in
Interlayer Size:
Approx. 15 x 4cm/5.9 x 1.6in
Color:
Silver
Package List:
1 x Bowl 1 x Lid 1 x Interlayer
Note:
1. Please allow 0‑2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.
Слична стока