.

.

Дрвена восок шпатула, 100 парчиња за еднократна употреба восок крем апликатор за отстранување на влакна Преносен мал восок стап, исто така, се користи како депресор ?

Дрвена восок шпатула, 100 парчиња за еднократна употреба восок крем апликатор за отстранување на влакна Преносен мал восок стап, исто така,

DEN 651.20

Пристапност
Залиха

Материјали со висок квалитет : Овој производ е изработен од висококвалитетна бреза, безбедна, нетоксична, строго дезинфицирана, запечатена во пластични кеси, може да се користи со доверба Корисен апликатор : може да се користи за отстранување на косата или веѓите; Погодно за специјални форми, лесен за употреба. Дизајн на еднократна употреба : 100 комбинации на восок од восок може да се користат долго време, што може ефикасно да избегне инфекција, а самиот производ може да се деградира без да предизвика загадување на животната средина. Поширок и подолг дизајн : Брзо нанесете маска, тврд восок грав, тркалезна глава за голема површина за да се извлече паста, рамномерно ширење, поудобно за употреба. Повеќе ефекти : Може да се користи за орална инспекција на санитарни единици, производство на маски, восок за отстранување на влакна, итн. да се користи со доверба. Корисен апликатор : може да се користи за отстранување на косата или веѓите; Погодно за специјални форми, лесен за употреба. Дизајн на еднократна употреба : 100 комбинации на восок од восок може да се користат долго време, што може ефикасно да избегне инфекција, а самиот производ може да се деградира без да предизвика загадување на животната средина. Поширок и подолг дизајн : Брзо нанесете маска, тврд восок грав, тркалезна глава за голема површина за да се извлече паста, рамномерно ширење, поудобно за употреба. Повеќе ефекти : Може да се користи за орална инспекција на санитарни единици, производство на маски, восок за отстранување на влакна, итн. Спецификација : Опис : Овој производ е изработен од високо квалитетен материјал од бреза, кој е строго стерилизиран и запечатен во пластични кеси за да се постигне Комплетно стерилен нетоксичен.

Параметри на производот

Description:
This product is made of high quality birch material, which is strictly sterilized and sealed in :
plastic bags so as to achieve completely sterile non-toxic. Adopting disposable design, which can be effective to avoid infection, more assured to use. Such wonderful goods, just bring it home!:
Features:
1. Made of high quality birch material, which is safe, non-toxic and convenient to use.:
2. This product is strictly sterilized and sealed in plastic bags so as to achieve completely :
sterile non-toxic.:
3. Adopting disposable design, which can be effective to avoid infection, more assured to :
use.:
4. Wider and longer design to quickly apply the facial mask, hard wax beans, more convenient to use.:
5. Used for medical and health units for oral examination, the production of mask, hair removal :
wax and so on.:
Specifications:
Item Type:
Wax Spatula
Material:
Birch
Quantity:
100pcs
Length:
12.5cm / 4.9inch
Package Weight:
Approx.82g
Package List:
1 x 100pcs/box Wax Spatulas:
Слична стока