.

.

КАИКЕА СВЕТЛИНА И силна кујна за складирање на јаз во кујната за тесно место 4-ниво тенок слајд кула за складирање со тркала преносна црна комунална количка за гара?

КАИКЕА СВЕТЛИНА И силна кујна за складирање на јаз во кујната за тесно место 4-ниво тенок слајд кула за складирање со тркала преносна црна

DEN 4394.88

Пристапност
Залиха

Тешка метална рамка Црната решетка за складирање е направена од јаглероден челик со издржлив финиш отпорен на 'рѓа, постабилен и издржлив Оптоварување : 100 килограми (220 bs). Заштеда на простор 41x23x115cm/16. Тенок дизајн е лесен за поставување во тесни ќошиња или мали агли кога не е во употреба. Совршен за дневна соба кујна гаража канцеларија и многу повеќе. Возбудувачите на решетката за складирање на оставата, чајната кујна опремена со четири тркала со мазно тркалање, што го прави лесно и погодно да се влече и надвор од тесните простори, без подови без гребење. Лесно за склопување ги вклучува сите хардвер/алатки за склопување на целото склопување може да се заврши за неколку минути. Лесно за поставување или расклопување. Голем капацитет 4-ниво Голем капацитет обезбедува повеќе простори за вашето складирање. Може да се користи како решетка за складирање за Sundries Things Knick Knacks чевли книги растенија зачин и мали уреди. Тешка метална рамка Црната решетка за складирање е направена од јаглероден челик со издржлив финиш отпорен на 'рѓа, постабилен и издржлив. Оптоварување : 100 килограми (220 bs). Заштеда на простор 41x23x115cm/16. Тенок дизајн е лесен за поставување во тесни ќошиња или мали агли кога не е во употреба. Совршен за дневна соба кујна гаража канцеларија и многу повеќе. Возбудувачите на решетката за складирање на оставата, чајната кујна опремена со четири тркала со мазно тркалање, што го прави лесно и погодно да се влече и надвор од тесните простори, без подови без гребење. Лесно за склопување ги вклучува сите хардвер/алатки за склопување на целото склопување може да се заврши за неколку минути. Лесно за поставување или расклопување. Голем капацитет 4-ниво Голем капацитет обезбедува повеќе простори за вашето складирање. Може да се користи како решетка за складирање за Sundries Things Knick Knacks чевли книги растенија зачин и мали уреди.

Параметри на производот

· Color:
Black.
· Material:
Metal.
· Load:
100Kg/220 Lbs.
· Size:
41X23X115Cm/16.14X9.05X45.27 Inch.
· Scenes:
Bedroom Living Room Closet Kitchen Homes Apartments Condos College Dorm Rooms Rvs Campers.
? Features:
· the Second Shelf and Top Shelf is Adjustable.:
· Only About 10 Minutes to Set up Your Rolling Cart.:
· Fits Perfectly between Refrigerator and Counter or Wall.:
· Storage Vegetables Sneaks Spice Jars and Other Small Kitchenware.:
? Package Includes:
· 1X Slide Out Storage Rack.:
? Warm Reminder:
· Manual Measurement There Will Be 1-2Cm Error Depending on the Actual Size.:
· There Might Be a Little Color Difference Due to the Monitor Camera or Other Factors Please Refer to the Physical Item.:
· If the Screws Worked Themselves Loose Duusing Please Re-Tighten the Nuts to Keep the Cart's Stability.:
? 100% Satisfaction Guarantee:
· If You Have Any Questions Please Feel Free to Contact Us We Will Reply to You Within 24 Hours. We Will Provide You with the Service and the Quality.:
You can contact us by email, :
Слична стока