.

.

Макари, кастери, тешки железнички тркала4 пакет мебел тркала од рицинус, 1,5 инчи најлонски пластична замена за замена, тркало за риболовци, со сопирачки и без рицино?

Макари, кастери, тешки железнички тркала4 пакет мебел тркала од рицинус, 1,5 инчи најлонски пластична замена за замена, тркало за риболовци,

DEN 573.60

Пристапност
Залиха

★ Карактеристики : Дизајнот со двојни тркала ги прави тркачите постабилни, издржливи и оптоварувачки Кастрите можат да ротираат 360 °, стабилно и тивко и да обезбедат мазно искуство со тркалање. ★ Материјал : ПП обликување со инјектирање, едно парче обликување, фино изработка, лизгање непречено, отпорни на абење и издржливо и помагаат да се спречат гребнатини и оштетување на подот. ★ Лесен за инсталирање : Казачите се лесни за инсталирање, погодни за повеќето канцелариски столчиња. По отстранувањето на старите тркала, може да се вметнат нови тркала за столици без алатки. Сепак, проверете дали големината на столот одговара на големината на производот пред да го купите. ★ Совршена големина : Дијаметарот на рициново е 1,5 инчи, метриката M8 навојна шипка, вкупното оптоварување на ритамот за мебел е 100 кг. Почитувани пријатели, ве молиме слободно контактирајте ме ако имате какви било прашања. ★ Карактеристики : Дизајнот со двојни тркала ги прави тркачите постабилни, издржливи и оптоварувачки. Кастрите можат да ротираат 360 °, стабилно и тивко и да обезбедат мазно искуство со тркалање. ★ Материјал : ПП обликување со инјектирање, едно парче обликување, фино изработка, лизгање непречено, отпорни на абење и издржливо и помагаат да се спречат гребнатини и оштетување на подот. ★ Лесен за инсталирање : Казачите се лесни за инсталирање, погодни за повеќето канцелариски столчиња. По отстранувањето на старите тркала, може да се вметнат нови тркала за столици без алатки. Сепак, проверете дали големината на столот одговара на големината на производот пред да го купите. ★ Совршена големина : Дијаметарот на рициново е 1,5 инчи, метриката M8 навојна шипка, вкупното оптоварување на ритамот за мебел е 100 кг.

Параметри на производот

-Product Name:
Universal Wheel
-Colour:
Black
-Material:
Alloy+PP injection
-Size:
1 inch
-Thread diameter:
8 mm
-Mounting rod specification:
M8
-Total load:
100 kg
Package Contents:
4 casters:
【notes】:
◆All products are manually measured. Due to the influence of shooting angle, light and viewing angle, slight errors and chromatic aberration will inevitably occur. Thank you for your understanding.:
◆We are always committed to providing quality services. If you have any questions, please contact us. Thank you for your support and appreciation. :
Слична стока