.

.

Анголија 20 Парчиња М35 Вежба Дупчалка За Дупчалка За Дупчалка За Кобалт Сет 1/8 Дупчалки За Дупчалки Поставете Дупчалка За Вежба Од Нерѓосувачки Челик За Метални Ств?

Анголија 20 Парчиња М35 Вежба Дупчалка За Дупчалка За Дупчалка За Кобалт Сет 1/8 Дупчалки За Дупчалки Поставете Дупчалка За Вежба Од Нерѓосувачки

DEN 211.04

Пристапност
Залиха

РЕАМЕР ЗА МЕТАЛ Користејќи материјали од висок челик, овие дупчалки се издржливи, безбедни и практични, ниска отпорност на сечење МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН СЕТ ЗА ДУПЧАЛКИ Уникатен извртен дизајн, го прави вашето дупчење погодно и лесно, ја подобрува работната ефикасност, исто така има добра евакуација на чипови. ДУПЧЕЊЕ МАЛКУ Обезбедување поголема прецизност и контрола, многу соодветно за искусни добрите и почетниците. КОМПЛЕТ ЗА ДУПЧАЛКИ комплетот ударни двигатели одржува безбедна врска, помага да се минимизираат капките и го намалува нишањето. СТОЛАРИЈА RE овие професионални дупчалки можат да бидат широко за метал, дрво, пластика и многу повеќе. Пакетот Вклучува 20 х вежба Битови Карактеристики-Боја : Како што е прикажано дупчење малку. - Материјал : м35 со голема брзина челик метал вежба битови. - Големина : 6, 40Х0, 32Х0, 32см/ 2, 52Х0, 13Х0, 13инч дупчалки од нерѓосувачки челик. - Користејќи челични материјали со голема брзина, овие дупчалки се издржливи, безбедни и практични, со мала отпорност на сечење. - Бит-сетот на двигателот на ударот одржува безбедна врска, помага да се минимизираат капките и ја намалува вежбата за нишање. - Прецизните аголни влошки помагаат да се обезбеди брзо дупчење, добри сили на сечење и одличен комплет за дупчалка за кобалт за евакуација на чипови.

Параметри на производот

Слична стока