.

.

Оперитакс 1 Поставете Прецизни Алатки Минијатурни Комплети Сет Од Нерѓосувачки Челик Алатка За Расклопување На Таблети Компјутерски Шрафцигер Комплети За Профес?

Оперитакс 1 Поставете Прецизни Алатки Минијатурни Комплети Сет Од Нерѓосувачки Челик Алатка За Расклопување На Таблети Компјутерски Шрафцигер

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Железо ЕЛЕКТРОНСКИ КОМПЛЕТ ЗА ПОПРАВКА РАЗЛИЧНИ дизајн на главата, можете да ги решите ќорсокаците на сите дигитални производи. ЕЛЕКТРОНИКА СПАДЕР КОМПЛЕТ Лесен за употреба и ракување, поправка на телефон, таблет и многу повеќе. ТАБЛЕТ МЕТАЛ СПАДЕР користи премиум железен материјал и анти -, издржлив. ТЕЛЕФОНСКИ АЛАТКИ ЗА ПОПРАВКА Направен премиум железен материјал, не е лесен за деформација и оштетување. Лаптоп ШРАФЦИГЕР има висока цврстина и цврстина, без загуба, може да се рециклира. ЕЛЕКТРОНСКИ КОМПЛЕТ ЗА ПОПРАВКА РАЗЛИЧНИ дизајн на главата, можете да ги решите ќорсокаците на сите дигитални производи. ЕЛЕКТРОНИКА СПАДЕР КОМПЛЕТ Лесен за употреба и ракување, поправка на телефон, таблет и многу повеќе. ТАБЛЕТ МЕТАЛ СПАДЕР користи премиум железен материјал и анти -, издржлив. ТЕЛЕФОНСКИ АЛАТКИ ЗА ПОПРАВКА Направен премиум железен материјал, не е лесен за деформација и оштетување. Лаптоп ШРАФЦИГЕР има висока цврстина и цврстина, без загуба, може да се рециклира. Пакетот Вклучува 3 x алатки за поправка на телефони Карактеристики-Големина : 16,50Х0, 70Х0, 30 см/ 6, 48Х0, 28Х0, 12 инчен мал комплет за поправка на електроника. - Комплет 3 еез, кој опфаќа 99% од алатките потребни за Алатка за поправка На Телефонот за одржување електронска опрема. - Материјал : железо поправка комплет мобилен телефон. - Премиум железен материјал и Анти -, издржлив Телефон.

Параметри на производот

Слична стока