.

.

576 ПАРЧИЊА Долго Притискање На Ковчегот На Ноктите, Совети За Нокти Од Ковчегот На Ковчегот Лажни Нокти Долго Притискање На Ноктите Поставени со 12 Пакувања Балерин?

576 ПАРЧИЊА Долго Притискање На Ковчегот На Ноктите, Совети За Нокти Од Ковчегот На Ковчегот Лажни Нокти Долго Притискање На Ноктите Поставени

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

ВРЕДЕН КОМПЛЕТ ЗА ЛАЖНИ НОКТИ : Доаѓа со се што е потребно за да направите маникир, 576 парчиња притиснете на ноктите(24 бои), 10г лажни совети за нокти лепак, 5 листови 120 парчиња лепливи јазичиња за нокти, 4 Листови налепници за нокти(пеперутки и цвеќиња), 1 парчиња машинка за нокти, 2 парчиња 100/180 датотеки за нокти и 1 парчиња туркачи за кутикули и 1 ПАРЧИЊА СОБЕРЕШ ПИНЦЕТА Оваа вредност лажните нокти се одлични и за професионален специјалист за нокти или за вежбање уметност за нокти.Совршена алатка/подарок за љубителите на уметноста на ноктите!. ШАРЕНИ ПРИТИСНЕТЕ НА НОКТИТЕ : претходно насликани нокти се дизајнирани во форма на ковчег.12 бои секој 30 парчиња лажните нокти се спакувани во проѕирна пластична кутија.Секој врв на ноктите е поединечно нумериран(10 големина : 0-9), така што дефинитивно ќе ги најдете вашите лажни совети за нокти за да одговараат на вашите природни нокти.Лажните нокти се направени од висококвалитетен АБС материјал, издржлив и не е лесен за кршење. Користете лепак за нокти или јазичиња за лепак? : Подготвени 10гр лепила за нокти и 5 листови јазичиња за да избирате.Го избирате вистинскиот лажен шајка и притиснете го лепилото/налепниците за нокти за да ја завршите вашата прекрасна уметност за нокти за неколку минути. Лепилата за нокти се брзо сушење,брзо поврзување, лепило совршено, може да трае околу 2 недели. Јазичињата за нокти се двојни страни, нема да го повредат вашиот нокт и лесно ќе се соберат. Брз и шарен маникир : комплетот речиси вклучува се што ви треба за да направите маникир.

Параметри на производот

Слична стока