.

.

Продолжување на трепките Рамна Кафеава Трепка/Индивидуални Материјали За Продолжување На Трепките Употреба На Салон/В Д Навивам/Дебелина 0,15 мм~0,20 Мм Должина 8-15мм ?

Продолжување на трепките Рамна Кафеава Трепка/Индивидуални Материјали За Продолжување На Трепките Употреба На Салон/В Д Навивам/Дебелина

DEN 142.24

Пристапност
Залиха

1 100% рачен производ со користење на премиум материјали : Mybeautyeyes Рамен Кафеав Трепка е 100% рачен производ кој произведува искусни работници користејќи премиум корејски PBT влакна Кадрици и сјај се конзистентни, а по третманот, кадрици не се олабавуваат лесно, правејќи ги трепките со кои можете да бидете задоволни. 2 Создадете полесни и пообилни трепки : Рамните Кафеави Трепки На Очите мибеути се околу 1/3 полесни од другите нормални лажни трепки и краевите се поделени на два дела, така што прави полни и богати трепки по продолжувањето. 3 Леснотија на продолжување и природни трепки : Рамната Кафеава Трепка Mybeautyeyeyes е лесно да се оддели слојот на лентата и кога ќе ги собереш лажните трепки со пинцети, тие лесно се одделуваат еден по еден, така што овозможува брза и удобна постапка за продолжување. Тој е дизајниран да произведува трепки кои се блиску до природните трепки по продолжувањето. 4 Обезбедување Квалитет : Сите синтетички трепки произведени Од Mybeautyeyeyes не користат животинско крзно или експериментираат со животни.

Параметри на производот

Слична стока