.

.

2 ПАРЧИЊА/Сет 4 Инчи Или 6 Инчи Цпу Мелење Челик Менгеме Цврста Вилица Тела V-Тип Вилица Алуминиумска Легура Мелење Комплет )

2 ПАРЧИЊА/Сет 4 Инчи Или 6 Инчи Цпу Мелење Челик Менгеме Цврста Вилица Тела V-Тип Вилица Алуминиумска Легура Мелење Комплет )

DEN 348.80

Пристапност
Залиха

Изработени Од Висококвалитетни Материјали Од Алуминиумска Легура,Цврсти И Издржливи, Стегањето Е Постабилно Дизајн Од Типот На Фиока, Удобен И Брз За Инсталирање На Гумена Лента. 4 Силна Адсорпција На Магнетна Лента, Брзата Инсталација Е Поудобна. Користете На Која Било Метална Менгеме За Безбедно Држење Дрво,Метал,Пластика,Цевки,Предмети Со Навој За Да Го Заштитите Секој Производ Рамно Или Тркалезно. Материјал : Алуминиумска Легура. Изработени Од Висококвалитетни Материјали Од Алуминиумска Легура,Цврсти И Издржливи, Стегањето Е Постабилно. Дизајн Од Типот На Фиока, Удобен И Брз За Инсталирање На Гумена Лента. 4 Силна Адсорпција На Магнетна Лента, Брзата Инсталација Е Поудобна. Користете На Која Било Метална Менгеме За Безбедно Држење Дрво,Метал,Пластика,Цевки,Предмети Со Навој За Да Го Заштитите Секој Производ Рамно Или Тркалезно. Материјал : Алуминиумска Легура. Опис : Сосема Нов И Висок Квалитет. Карактеристики : Изработени Од Висококвалитетни Материјали Од Алуминиумска Легура,Цврсти И Издржливи, Стегањето Е Постабилно.

Параметри на производот

Слична стока