.

.

Angoily 12pcscloset црна прирабница поддршка за заграда за спална соба завеса бања драперија тешки приклучоци за приклучоци за држач за држач за држач дома:

Angoily 12pcscloset црна прирабница поддршка за заграда за спална соба завеса бања драперија тешки приклучоци за приклучоци за

DEN 242.40

Пристапност
Залиха

Поддршка за плакарот : Според разумниот дизајн на дупката за завртки, методот на работа е едноставен, заштедува време и напор Носител на поддршка на прачки за плакари : Метал железен материјал и добра изработка обезбедуваат нејзината издржливост и практичност. Држачи на завеси : - страната на монтирањето има дупки за завртки за затегнување на шипката, така што шипката не се лизга. Заградата за приклучок за приклучок за облик : Овој приклучок за прирабница за прачки за гардероба е изработен од безбеден и железен, издржлив и сигурен. Плакарот Полски приклучок : Страната на монтирањето има дупки за завртки за затегнување на шипката, така што шипката не се лизга. Список на пакети 4 X Карактеристики на прирабницата за шишиња - Погодно е за плакарот, алиштата, бањата, лесни за виси крпи, облека, врски, ремени и други лесни предмети. - Приклучокот за плакари за столб може да поддржува цевка од не'рѓосувачки челик, цевка од дрва, цевка од алуминиумска легура, ПВЦ цевка, итн. - Металниот железен материјал и добрата изработка обезбедуваат неговата издржливост и практичност. - Страната на монтирањето има дупки за завртки за затегнување на шипката, така што шипката не се лизга.

Параметри на производот

Слична стока