.

.

Yfqhdd повеќеслојна решетка за складирање на решетки, ретро-шкафче железо уметност Едноставно креветче за складирање на табели за складирање на решетки за повеќесло?

Yfqhdd повеќеслојна решетка за складирање на решетки, ретро-шкафче железо уметност Едноставно креветче за складирање на табели

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

Материјал : Метална заграда + слој за складирање Детали : Направено од метални материјали, едноставен и модерен, процес на боја на висока температура, деликатна текстура на мајки и деца, дизајн на висока стабилност на дното, силно оптоварување, стабилно и издржливо. Користете : Се користи како држач за датотеки со списанија, поле за полнење на датотеки, делител на датотеки, складирање на датотеки, итн. Применлив простор : Дневна соба, спална соба, ходник или бања, Влезен премин за деловна зграда или коридор, хирургија и други простории за чекање. Тип на складирање - Весници, книги, списанија и други материјали за читање. Ова е едноставна и стилска решетка за списанија што може да се користи во спалната соба, дневната соба, бањата или канцеларијата. Материјалот е најпосакуван и изработката е исклучителна. Вреди да се купи. Информации за производ : Материјал : Метална заграда + рачно плетенка за складирање.

Параметри на производот

Слична стока