.

.

Металиксичност мали нокти 300 парчиња, мали хардверски нокти на јаглерод челик - за дрво во домаќинството, златен тон

Металиксичност мали нокти 300 парчиња, мали хардверски нокти на јаглерод челик - за дрво во домаќинството, златен тон

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

[1] : Пријавете се на - Малите хардверски нокти се погодни за обработка на дрво во домаќинството, како што се дрвени врати, обични врати на кабинетите и други шарки на површински панели фиксна инсталација, може да се користат и за производи со рачно изработени дрво, како што се дрвени кутии, дрвени ракотворби, занаети, занаети, занаети, занаети, занаети, занаети, занаети, занаети, занаети, занаети, занаети, занаети, занаетчии, итн [2] : Спецификација - Вкупна должина : 19мм /0.75 -во; Дијаметар на прачка : 1,2мм /0.05-во; Боја : златен тон. [3] : Дизајн - Постојат неколку мали текстури на шипките за нокти за да се зголеми триењето и да се спречи олабавување и паѓање по инсталацијата. Кога ги користите малите нокти, обидете се да изберете гумен чекан, немојте да го чекајте тешко, треба да влезете во предметот со избалансирана сила. [4] : Предност - ситните нокти се изработени од јаглероден челик, со третман на површинска облога од бакар, отпорност на 'рѓа и корозија, висока цврстина и добра пенетрација. [5] : Вклучена количина - 300 парчиња x мали ситни нокти. [1] : Пријавете се на - Малите хардверски нокти се погодни за обработка на дрво во домаќинството, како што се дрвени врати, обични врати на кабинетите и други шарки на површински панели фиксна инсталација, може да се користат и за производи со рачно изработени дрво, како што се дрвени кутии, дрвени ракотворби, занаети, занаети, занаети, занаети, занаети, занаети, занаети, занаети, занаети, занаети, занаети, занаети, занаетчии, итн. [2] : Спецификација - Вкупна должина : 19мм /0.75 -во; Дијаметар на прачка : 1,2мм /0.05-во; Боја : златен тон. [3] : Дизајн - Постојат неколку мали текстури на шипките за нокти за да се зголеми триењето и да се спречи олабавување и паѓање по инсталацијата. Кога ги користите малите нокти, обидете се да изберете гумен чекан, немојте да го чекајте тешко, треба да влезете во предметот со избалансирана сила.

Параметри на производот

Material:
Carbon Steel
Surface Finish:
Copper Plated
Total Length:
19mm /0.75-in
Rod Diameter:
1.2mm /0.05-in
QUANTITY INCLUDED - 300pcs x Small Tiny Nails:
ADVANTAGE - The tiny nails are made of carbon steel, with copper-plated surface treatment, rust and corrosion resistance, high hardness, and good penetration.:
INSTALL - There are some small textures on the nail rods to increase friction and prevent loosening and falling off after installation. When using the small nails, try to choose a rubber hammer, do not hammer it hard, need to tap into the object with a balanced force. :
Слична стока