.

.

Заштитник на чевли за чевли 1 пар сина кравјава заварувач за заварување и работна алатка за заварување чевли за безбедносни стапала Спајти подигање на пламен кожа ?

Заштитник на чевли за чевли 1 пар сина кравјава заварувач за заварување и работна алатка за заварување чевли за безбедносни стапала

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

кожа Заварувачки чевли за нозе- професионален и практичен дизајн со прекрасен изглед, лесен за носење и употреба. Заварувањето на заварувањето- усвојува прецизно производство на стабилните карактеристики и високата сигурност. Заварување на чевли за чевли- Овој спас за нозе се направени од и излиена, абразија и кожа од кравјо. Покријте ги чевлите за заварување- костум за градежништво, електрично заварување, механичка обработка, месар, ракување и чистење ,. Заварување со абразија - кожа од пламен штити од искра и нуди абење на продолжени чевли. Заварувачки чевли за нозе- професионален и практичен дизајн со прекрасен изглед, лесен за носење и употреба. Заварувањето на заварувањето- усвојува прецизно производство на стабилните карактеристики и високата сигурност. Заварување на чевли за чевли- Овој спас за нозе се направени од и излиена, абразија и кожа од кравјо. Покријте ги чевлите за заварување- костум за градежништво, електрично заварување, механичка обработка, месар, ракување и чистење ,. Заварување со абразија - кожа од пламен штити од искра и нуди абење на продолжени чевли. Список на пакети 1 x пар на чевли за заварување Карактеристики - Користете еластични ленти за да се осигурате дека капакот на чевлите е поблизу до стапалото и одговара на различните капаци на чевли за заварување на нозете. - Направено од кожа, структура, отпорност на абење, отпорност и капакот на подигање на отпорност на пожар.

Параметри на производот

Слична стока