.

.

Бејаке Пренослив Мини Велосипед велосипед со Лцд-Дисплеј Кој Држи Тренинг На Горните Екстремитети, Тренинг Со Педали За Долните Екстремитети Под Вежбач На Педали ?

Бејаке Пренослив Мини Велосипед велосипед со Лцд-Дисплеј Кој Држи Тренинг На Горните Екстремитети, Тренинг Со Педали За Долните Екстремитети Под

DEN 617.60

Пристапност
Залиха

[Мултифункционален Лцд-Монитор] : мини-продавачот за вежбање прикачува лцд-екран, тоа е како време, растојание, броење(број на вртења), вкупно броење и согорени калории, следејќи го вашиот напредок за да бидете мотивирани и лесно да темпото Притиснете го црвеното копче за да ги префрлите податоците или да ги ресетирате податоците на нула. И мониторот треба 1 ААА батерии, тоа не е вклучено. [Додатоци што не Се Лизгаат : ABS+pp инженерска пластика;Боја : црна, бела : 37*23,5*17cmresize метод на прилагодување : прилагодување на копчето, отпорност на триењефункции : растојание, време, брзина, калории, програма за вежбањеспакувањето вклучува : 1 x велосипед за вежбање1 x рачна белешка : поради рачно мерење, ве молиме дозволете грешка од 1-3 см. Ве молиме бидете сигурни дека не ви пречи наддавањето.Поради разликите помеѓу различните монитори, оваа слика може да не ја одразува вистинската боја на проектот.

Параметри на производот

Material:
Main frame
Accessories:
ABS+PP engineering plastics;
Color:
black, white
Size:
37*23.5*17cm
Resistance adjustment method:
knob adjustment, friction resistance
Functions:
distance, time, speed, calories, exercise program
The packaging includes:
1 x exercise bike:
1 x manual:
Note:
Due to manual measurement, please allow an error of 1-3 cm. Please make sure you don’t mind bidding.:
Due to differences between different monitors, this image may not reflect the actual color of the project. Thank you! :
Слична стока