.

.

Doitool 5sets er вертикална продолжена сенка пластична јаже прозорец DIY топка за завеси за завеси за завеси за декорација на ланец бели клипови за римски кабел за делови з?

Doitool 5sets er вертикална продолжена сенка пластична јаже прозорец DIY топка за завеси за завеси за завеси за декорација на ланец

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Синџир на топка- изработен од пластичен материјал, кој не е лесен за деформирање, издржлив за употреба Вертикални слепи плочи-лесно да се инсталираат и отстранат, не се лесни за и може да се повтори употреба долго време. Вертикалните врзуваат делови-едноставната бела боја одговара на сите нијанси и вертикални ролетни. Завршен ланец за ролери нијанси- изработен од пластика и може да се повтори аплицирано долго и е тешко. Синџир на топки за ролетни- Лесен за инсталирање и отстранување, не е лесен за и може да се повтори употреба долго време. Синџир на топка- изработен од пластичен материјал, кој не е лесен за деформирање, издржлив за употреба. Вертикални слепи плочи-лесно да се инсталираат и отстранат, не се лесни за и може да се повтори употреба долго време. Вертикалните врзуваат делови-едноставната бела боја одговара на сите нијанси и вертикални ролетни. Завршен ланец за ролери нијанси- изработен од пластика и може да се повтори аплицирано долго и е тешко. Синџир на топки за ролетни- Лесен за инсталирање и отстранување, не е лесен за и може да се повтори употреба долго време. Пакетот вклучува 1 x ланец за слепи мониста 10 x конектори 2 x плочи карактеристики- едноставна боја работи добро со сите нијанси и вертикални ролетни.

Параметри на производот

Слична стока