.

.

Држач за приказ на рамка со очила од 6 парови, рамка за очила за сонце пластични очила за сонце 6 парови рамка за рамка на држачот за држач за држач за држач за држач з?

Држач за приказ на рамка со очила од 6 парови, рамка за очила за сонце пластични очила за сонце 6 парови рамка за рамка на држачот за држач

DEN 1060.80

Пристапност
Залиха

Одлично за бројач / врвна употреба Може да има 6 пара очила за очила, лесна инсталација и добра преносливост. Совршено е за чување или прикажување на омилените очила, очила за сонце, итн. Смешно и специјално дизајниран, симпатичен и убав изглед, убав и практичен. Willе донесе многу попривлечно од нормалното, особено во продавницата за очила. Карактеристики : Совршено е за чување или прикажување на омилените очила, очила за сонце, итн. Фуни и специјален дизајниран, симпатичен и убав изглед, убав и практичен. Атрактивно од нормалното, особено во продавницата за очила.Грачно за бројач / биро за употреба. Спецификација : Тип на ставка : Очила за приказ РАКМАТЕРИЈА : ПластичноКлор : Белциз : приближно.22 Inchweight : Compt.6ozpackage список : 1 x стакло приказ на решетката (без пакет за малопродажба).

Параметри на производот

Item Type:
Glasses Display Rack
Material:
Plastic
Color:
White
Size:
Approx.35.5 x 15.8cm/13.98 x 6.22inch
Weight:
Approx.130g / 4.6oz
Package list:
1 x Glasses Display Rack(without retail package):
Слична стока