.

.

Sucnakp за Galaxy A34 5G Case Samsung A34 5G кутија со 2* заштитен екран за заштита на екранот Премиум на задниот панел + TPU браник за браник за Samsung Galaxy A34 5G (ykl Clear)

Sucnakp за Galaxy A34 5G Case Samsung A34 5G кутија со 2* заштитен екран за заштита на екранот Премиум на задниот панел + TPU

DEN 143.84

Пристапност
Залиха

Овој случај е погоден само за телефони Samsung Galaxy A34 5 G, а не за други телефони Пакување со 1*Samsung Galaxy A34 5 G Case и 2*Samsung Galaxy A34 5 G заштитник на екранот , Направено од апсорбирање на шок, разнишана Premium TPU и висококвалитетен компјутерски материјал. Тенок дизајн, задниот дел е ултра транспарентен и отпорен на гребење, совршени исечоци за звучници, слушалки, камера и други. Samsung Galaxy A34 5 G може да поддржи безжично полнење, може да се наплати директно на уредот за безжично полнење, а не да бара постојано да го отстранува телефонот. База на sucnakp за квалитет и услуга, за да се гарантира бенефит на клиентот, какви било незадоволни со нашиот производ и услуга во рок од 1 година, ве молиме контактирајте со нас. Ние ќе ви дадеме целосна наплата во рок од 24 часа. Овој случај е погоден само за телефони Samsung Galaxy A34 5 G, а не за други телефони. Пакување со 1*Samsung Galaxy A34 5 G Case и 2*Samsung Galaxy A34 5 G заштитник на екранот , Направено од апсорбирање на шок, разнишана Premium TPU и висококвалитетен компјутерски материјал.

Параметри на производот

Слична стока