.

.

Планински мажи Твртна вежба Т-Итаниум обложена со дебагирање на надворешна алатка за алатка 1/4 инчен триаголник/хексадецимален облик Отстрани алатки за закопчува?

Планински мажи Твртна вежба Т-Итаниум обложена со дебагирање на надворешна алатка за алатка 1/4 инчен триаголник/хексадецимален облик

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Внатрешните парчиња за внатрешно ладење на карбид имаат подобри перформанси за сечење, особено погодни за машини за длабока дупка и материјали со тешко за машини Брзо поправки на оштетените завртки и ги затегнува навртките на место. Го поедноставува процесот на поправка, ја елиминира потребата за замена на скап или тврд хардвер. стрижење метален слој по слој. Едноставно работење, користејќи ја најниската брзина на бит за вежба, а потоа малку применувајќи притисок за да се отстрани закопачот. Внатрешните парчиња за внатрешно ладење на карбид имаат подобри перформанси за сечење, особено погодни за машини за длабока дупка и материјали со тешко за машини. Брзо поправки на оштетените завртки и ги затегнува навртките на место. Го поедноставува процесот на поправка, ја елиминира потребата за замена на скап или тврд хардвер. стрижење метален слој по слој. Едноставно работење, користејќи ја најниската брзина на бит за вежба, а потоа малку применувајќи притисок за да се отстрани закопачот. Погоден за јаглероден челик, разладено леано железо, дуктилно железо, сиво леано железо, челик за умре, не'рѓосувачки челик, легура на легура отпорен на топлина, челик со алатки.

Параметри на производот

Material:
CR12MOV
Color:
Golden
Type:
triangle/hexagon
Fits Size:
8-32 bolts (.164) up to 3/4″-10 (.750) - (4mm -19mm)
Features:
Quickly repairs damaged bolts and tightens the nuts in place.:
Simplifies the repair process, eliminates the need to replace expensive or hard-to-find hardware.:
shearing metal layer by layer.:
Simple operation, using the lowest speed on the drill bit, and then slightly applying pressure to remove the burr.:
Effective on Stainless Steel, Hardened Steel, Mild Steel, Copper, Brass, Alum-inums, Fiberglass, Wood, Plastic.:
High strength and hardness:
made of CHR12 MOV steel.
Safety conscientious design means no cut hands, no sparks, and no burns.:
Convenient and durable.:
Package Included:
1 x Deburring External Chamfer Tool :
Слична стока