.

.

Индикатор за еднократно ниво на магнетски гас што може да се употреби, индикатори за нивото на пропанот на мерачот на пропанот, индикаторот за резервоарот на пропа?

Индикатор за еднократно ниво на магнетски гас што може да се употреби, индикатори за нивото на пропанот на мерачот на пропанот,

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Содржина на пакетот : ќе добиете 4 парчиња индикатори на ниво на гас, доволна количина и едноставни дизајни можат да ги задоволат вашите различни потреби за украсување, што има скала во боја што се менува според нивото на гас Информации за големината : Индикаторите за ниво на магнетски гас изменуваат околу 10 x 6,3 см/ 4 x 2,5 инчи, мали и лесни, лесни за чување и земање со вас во движење, без да заземат премногу простор. Квалитетен материјал : Индикаторите за мерач на гас со пропан се изработени од квалитетна ПЕТ пластика, течен кристал, мек магнетски, здрав и цврст, цврст и силен, не е лесен за кршење, деформација или свиткување, може да ја задржи својата боја и форма по долго време. Лесен за употреба : Тие се лесни за употреба, она што треба да направите е да ги отворите лентите за преостаната на магнетниот гас, да ги поставите на резервоарот за хидрауличен гас и да чекате околу 10 минути за да се прикаже вредноста. Широка примена : Индикаторите за резервоарот за мерач на гас се лесни за расклопување и се погодни за патувања на отворено, кампување, скара, пловење, пешачење, итн., Кои можат да ги задоволат вашите разновидни потреби. Содржина на пакетот : ќе добиете 4 парчиња индикатори на ниво на гас, доволна количина и едноставни дизајни можат да ги задоволат вашите различни потреби за украсување, што има скала во боја што се менува според нивото на гас. Информации за големината : Индикаторите за ниво на магнетски гас изменуваат околу 10 x 6,3 см/ 4 x 2,5 инчи, мали и лесни, лесни за чување и земање со вас во движење, без да заземат премногу простор. Квалитетен материјал : Индикаторите за мерач на гас со пропан се изработени од квалитетна ПЕТ пластика, течен кристал, мек магнетски, здрав и цврст, цврст и силен, не е лесен за кршење, деформација или свиткување, може да ја задржи својата боја и форма по долго време.

Параметри на производот

Слична стока