.

.

Имајондија тркалезна подлога на глувчето, бело и розово злато мермерно подлога за глувче, нелизгална гума од база за безжичен глушец, мал компјутерски пат за патув?

Имајондија тркалезна подлога на глувчето, бело и розово злато мермерно подлога за глувче, нелизгална гума од база за безжичен глушец,

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Големина на производот - 7,9 × 7,9 × 0,12 инчи (200мм x 200mm x 3mm), пакетот вклучува : 1 * подлога на глувчето Дебелина од 3мм, погодна за сите површини. Совршена големина, погодна за деловно патување и канцеларија. Супериорен материјал-Горната површина на подлогата на глувчето е изработена од полиестерски влакна отпорни на топлина. Кој може да реализира побрзо и попрецизно движење на глувчето, со што ви обезбедува максимална удобност и контрола на глувчето. Водоотпорна база што не се лизга-Дното е изработено од природна гума, што е не лизгање и водоотпорна, што може да го спречи глувчето да се лизга и да се движи, и лесно е да се исчисти и исуши. Персонализирана прилагодување - Оваа подлога на глувчето е внимателно отпечатена со светли бои. Исклучителниот и интересен дизајн на модели носи супер-сензорно визуелно уживање. Стимулирањето на виталноста и креативноста во вашата работа е најдобрата идеја за подароци. Лесно за одржување - Површинската шема може да се мие повеќе пати без да бледнее, ефикасно спречувајќи случајно оштетување предизвикано од истурена течност.

Параметри на производот

Package includes:
1 × Personalized Round Mouse Pad
Product Size:
7.9 x 7.9 x 0.12 / 200mm x 200mm x 3mm
Weight:
62g / 2.20 ounces
We are professional about mouse pad, committed to developing more exquisite more practical and more environmentally friendly products. Our Mouse Pad as shown in pictures above.:
100% Satisfaction:
An easy replacement or full refund is available for you if you are not happy with our product.Please feel free to contact us with any questions.
Слична стока