.

.

Планински мажи Трајни 2 парчиња 662мм Две двокреветни секачи за мелење на флејта, бит за гравура на ЦПУ, парчиња за рутер за дрво, професионални алатки за мелница за к?

Планински мажи Трајни 2 парчиња 662мм Две двокреветни секачи за мелење на флејта, бит за гравура на ЦПУ, парчиња за рутер за дрво,

DEN 657.60

Пристапност
Залиха

- Професионални алатки изработени од висококвалитетни материјали, одлична изработка и издржлива Професионални алатки во индустрискиот сектор. Тешка легура материјал, остар и отпорен на абење без закопчиња. Мазна површина на мелење на огледало, поголема прецизност на дијаметарот на рачката. Groove за отстранување на чипови со голем капацитет е мазен. Долг живот на алатки, висока завршница, тивка, без чад, без светлина. - Професионални алатки изработени од висококвалитетни материјали, одлична изработка и издржлива. Професионални алатки во индустрискиот сектор. Тешка легура материјал, остар и отпорен на абење без закопчиња. Мазна површина на мелење на огледало, поголема прецизност на дијаметарот на рачката. Groove за отстранување на чипови со голем капацитет е мазен. Долг живот на алатки, висока завршница, тивка, без чад, без светлина. Ако ви требаат повеќе алатки од различни типови, можете да ни напишете. Willе ви служиме сесрдно. Спецификација : Дијаметар на Шанк (SHK) : 6mmcutting Edge Dialmeter (CED) : 6мм должина на работ на сечење (CEL) : 62mmtotal должина : 90 Mmapplication : гравирање и сечење фино, акрилик, PVC, најлон, дрва, пилд , Упатства за безбедност : 1.

Параметри на производот

Shank diameter (SHK):
6mm
Cutting edge diameter (CED):
6mm
Cutting edge length (CEL):
62mm
Total length:
90mm
Application:
Engraving and cutting fine, Acrylic, PVC, Nylon, Resin, Wood, Plywood,:
Safety instructions:
1. the bladed product is not use for people under 18 years.:
2. the item is only use for industrial cutting not hazardous article.:
3. Body, clothes and other sundries should not be near the knives in the work.:
4. Use appropriate eye and ear protection devices during operation.:
Package include:
2pcs Two Flutes Straight router bits :
Слична стока