.

.

Шипенофија Ромбична Датотека, Премиум Датотека Premономска Рачка Висока Ефикасност Со Дрвена Рачка за Керамика За Мелење Метал Мелење стакло)

Шипенофија Ромбична Датотека, Премиум Датотека Premономска Рачка Висока Ефикасност Со Дрвена Рачка за Керамика За Мелење Метал Мелење стакло)

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

Достапно во 3 инчи, 4 инчи, 5 инчи за избор, тоа е добар помошник за љубителите на градинарската столарија Со дрвена рачка, удобно е за држење. Погоден за обработка на дрво и градинарски алат. Изработен од дијамантски материјал, има висока цврстина. Производот е од галванизирана обработка која има долг работен век. Достапно во 3 инчи, 4 инчи, 5 инчи за избор, тоа е добар помошник за љубителите на градинарската столарија. Со дрвена рачка, удобно е за држење. Погоден за обработка на дрво и градинарски алат. Изработен од дијамантски материјал, има висока цврстина. Производот е од галванизирана обработка која има долг работен век. Карактеристики : 1. Изработен од дијамантски материјал, има висока цврстина 2. Производот е од галванизирана обработка која има долг работен век 3. Погоден за обработка на дрво и градинарски алат 4. Достапно во 3 инчи, 4 инчи, 5 инчи за избор, тоа е добар помошник за љубителите на градинарската столарија.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand new
Item Type:
Diamond Rhombic File
Material:
Diamond
Optional Style:
3in(75mm), 4in(100mm), 5in(125mm)
  :
Package List:
1 x Diamond Rhombic File :
Слична стока