.

.

КАРГОТ КАРГО МЕШЕ, ЗАРГЕЛ КАРТ КОРТ ПРОДАВНИ ЦАР за складирање на покривот за складирање на автомобили за внатрешни работи на покривот Организатор на покривот Нет?

КАРГОТ КАРГО МЕШЕ, ЗАРГЕЛ КАРТ КОРТ ПРОДАВНИ ЦАР за складирање на покривот за складирање на автомобили за внатрешни работи на покривот

DEN 249.60

Пристапност
Залиха

Материјал : торба за складирање на покривот на автомобилот со употреба на висококвалитетна еластична мрежа, мека и удобна, отпорна на солза, силна и издржлива, може да се повлече по волја не е лесна за деформација Лесно за складирање : ви помагаат да ги организирате вашите лабави предмети на уреден начин, да заштедите повеќе простор во автомобилот, џебовите за дишење на мрежи ви помагаат да ги пронајдете предметите што ви се потребни полесно, многу погодно за употреба. Заштеда на простор : Оваа мрежа за складирање на карго за автомобили има доволно простор и добар капацитет на оптоварување за чување облека, дневни потреби, шишиња со вода, крпи разни предмети, итн. Лесен за инсталирање : џеб за складирање на решетка со прилагодлива тока на јажето, многу лесен за инсталирање и отстранување, може да се поправи директно на рачката на автомобилот, цврста и стабилна. Кога не се користи, може да се чува брзо и не зазема простор. Применливи модели : Големината е околу 80cmx54cm/31,4 инчи x 21,2 инчи, компатибилен за повеќето типови на возила, како што се RV, SUV, пикап камион, итн. Ова е идеално за кампување на отворено. Спецификација : Име на производот : џебови за складирање на покривот на автомобилот : Полиестерска материјал : Армијата зелена/црвена боја Околу : 80cmx54cm/31,4 инчи x 21,2 инчи (должина x ширина) Тежина околу : 210g/7,4 ozpackage Вклучува : 1 x Car Покрив за складирање на покривот за складирање на покривот : 1.

Параметри на производот

Product name:
Car roof storage pockets
Material:
Polyester material
Colour:
Army Green/Red
Size about:
80cmx54cm/31.4 inch x 21.2 inch (length x width)
Weight about:
210g/7.4 OZ
Package includes:
            
1 x Car roof storage pockets:
Note:
1. About Color:
Due to the difference between the screen and the light, the color of this item may be slightly different from the picture.
2. About the size:
The size is completely handmade, please change 1-2cm according to different measurement methods.
100% Satisfactory service:
If there is any quality problem or damage to the package, you can not use the product, you can contact us, we will reply to you as soon as possible, please rest assured to buy Thanks!
Слична стока