.

.

2 Парчиња Конектор Од Жица До Табла, 6P, Заглавие, 2mm, 1 Ред жица До Табла/конектор Од Жица До Жица-5023520600

2 Парчиња Конектор Од Жица До Табла, 6P, Заглавие, 2mm, 1 Ред жица До Табла/конектор Од Жица До Жица-5023520600

DEN 117.76

Пристапност
Залиха

2 Парчиња конектор од жица до табла, 6 P, заглавие, 2mm, 1 ред жица до табла/конектор од жица до жица5023520600 2 Парчиња конектор од жица до табла, 6 P, заглавие, 2mm, 1 ред жица до табла/конектор од жица до жица5023520600.

Параметри на производот

Слична стока