.

.

АХАНДМАКЕР 10 ПЦС Пластични закачалки за сандали, црна флип -флоп, закачалки за закачалки за чевли за чевли за чевли за чевли за чевли за чевли за чевли за малопродаж?

АХАНДМАКЕР 10 ПЦС Пластични закачалки за сандали, црна флип -флоп, закачалки за закачалки за чевли за чевли за чевли за чевли за чевли

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

Пакет со вредност : Willе добиете вкупно 10 парчиња закачалки од сандали Прекрасна количина за да ги задоволите вашите потреби за складирање и прикажување на чевли, исто така, можете да ја споделите со пријателите и семејствата. Големина на производот : Големината на мала закачалка за чевли е околу 112мм во ширина, должина од 80мм, дебелина од 2,7 мм, која има соодветна големина за виси скоро сите сандали и филмови, дајте дополнителна просторија во вашиот плакар. Квалитетен материјал : Овие закачалки за црни чевли се изработени од висококвалитетен пластичен материјал, издржлив и здрав, не е лесен за кршење, флексибилни, а не ги оштетуваат чевлите и можат да се користат долго време. Лесен за употреба : закачалките за чевли можат лесно да се отстранливи и повторно да се користат. Чувајте ги вашите сандали организирани со одржување на парови и обесени со овие закачалки со црна сандала. Широка апликација : Закачалките можат да се користат во дома, мало, препродажба, пратка, продавници за плажа, продавници за погодности, трговска куќа и многу повеќе. Можете исто така да висат мала облека или шал на овие закачалки, удобно и практично. Пакет со вредност : Willе добиете вкупно 10 парчиња закачалки од сандали. Прекрасна количина за да ги задоволите вашите потреби за складирање и прикажување на чевли, исто така, можете да ја споделите со пријателите и семејствата. Големина на производот : Големината на мала закачалка за чевли е околу 112мм во ширина, должина од 80мм, дебелина од 2,7 мм, која има соодветна големина за виси скоро сите сандали и филмови, дајте дополнителна просторија во вашиот плакар. Квалитетен материјал : Овие закачалки за црни чевли се изработени од висококвалитетен пластичен материјал, издржлив и здрав, не е лесен за кршење, флексибилни, а не ги оштетуваат чевлите и можат да се користат долго време.

Параметри на производот

Слична стока