.

.

Риканс Нога Датотека Нога Рап Калус Отстранувач Мртов Отстранувач На Кожата Двострана Нога Чистење Нога Нега Педикир Алатка За Отстранување На Тврда Кожа Може Да ?

Риканс Нога Датотека Нога Рап Калус Отстранувач Мртов Отстранувач На Кожата Двострана Нога Чистење Нога Нега Педикир Алатка За Отстранување На

DEN 159.84

Пристапност
Залиха

ДАЛИ СТЕ УМОРНИ ОД НАТРУПУВАЊЕ НА МРТВА КОЖА НА НОЗЕ ИЛИ САМО БАРАТЕ ЦЕЛОСЕН ВОДИЧ ЗА ДА ЈА СТАВИТЕ НАЈДОБРАТА НОГА НАПРЕД? Риканс ги нудат вистинските алатки за пилинг што можат да им дадат на вашите исушени испукани потпетици целосно преуредувањеОваа нова датотека за педикир се состои од двострана стругалка која работи одлично за дебели или тенки калуси. СПА ПЕДИКИР ДОМА раповите За стапала Риканс се најдобрата опција за смирување на калусите и скроти цврста кожа за прекрасни стапала ќе бидете горди да се покажете, по погодност на вашиот дом. ДАТОТЕКИ од НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК Од ХИРУРШКИ степен висококвалитетната двострана датотека за стапала ги ексфолира најтешките, најлутите точки за убави резултати на про-ниво. Двостраната датотека за стапала ја држи грубоста подалеку. МОЖЕ ДА СЕ КОРИСТИ НА ВЛАЖНИ ИЛИ СУВИ СТАПАЛА СО ПОДЕДНАКВО ПРОФЕСИОНАЛНИ РЕЗУЛТАТИ. КУПУВАЈТЕ ВО ПРОДАВНИЦАТА РИКАНС ЗА РАЗЛИЧНИ СОРТИ ДАТОТЕКИ ЗА СТАПАЛА ПРЕГЛЕДАНИ НА ГЛОБАЛНО НИВО СО РЕЈТИНГ ОД 5 ЅВЕЗДИ ОД ИЛЈАДНИЦИ ЛОЈАЛНИ КЛИЕНТИ.

Параметри на производот

Слична стока