.

.

Bestonzon 100 парчиња Popcorn Popcorn Popcorn Tagn Snackle Container Cantainer Snack Cantainer Mini Popcorn Buckets Movie Snack Box Popcorn Popcorn Pocive Подарок кутија за индивидуални торби за храна хартија пуканки со закуски т?

Bestonzon 100 парчиња Popcorn Popcorn Popcorn Tagn Snackle Container Cantainer Snack Cantainer Mini Popcorn Buckets Movie Snack Box

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Торба со пуканки со ленти : Различни прилики : Погодно за гледање филмови дома, карневал, забава, кино, Индивидуални вреќи со пуканки : хартиени закуски торби хартија третира торба супериорен квалитет : изработена од хартија, овие хартиени кеси можат да држат најразлични закуски и да останат исправени без да се деформираат. Торба со пуканки : ? кутија за подароци за пуканки : Размислен дизајн : Торбите со пуканки го усвојуваат дизајнот на маслото, што може ефикасно да ги спречи дамките од нафта да се држат до облека. Хартија за торби со пуканки : торба за закуска : исто така и торба за закуска за бухти, бонбони, чипови, пуканки и многу повеќе. Контејнер за пуканки за забава : Деликатен дизајн : Печатено со пуканки со буква и шема на ленти, специјално дизајнирани за употреба на пуканки. Хартија пуканки торбички ленти со букви печатени торбички за третмани за пуканки бонбони5. Пакетот вклучува 100 x Карактеристики на торби со пуканки -Интензивен дизајн : торбите со пуканки се погодни за држење и носење, а доволно капацитет може да има многу торба за пуканки со пуканки. -Којност : црвен, бел француски носител на помфрит -веросална употреба : Погоден за филмски вечери, теми за филмска забава, забави со теми од циркус, карневали, итн. -Материјал : Контејнер за кутии за хартија за хартија -Диликатниот дизајн : Торчиња за хартија од ленти и букви можат да ги користат како контејнери за кино за кино, а исто така можат да ги декорираат торбите за пуканки со хартија за забави.

Параметри на производот

Слична стока