.

.

Beaupretty 30PCS парфем диспензери пумпа за рефил на рефитална пумпа за козметички диспензери за пренесување на пумпа за пренесување на патувања за полнење со шишиња со ш?

Beaupretty 30PCS парфем диспензери пумпа за рефил на рефитална пумпа за козметички диспензери за пренесување на пумпа за пренесување на

DEN 175.84

Пристапност
Залиха

Рационална големина за шишиња со различна големина Лесен за ракување и пополнување состојки. Сè- еден, концизен и јасен, едноставен за употреба. Розовата боја е светла и видлива, лесна за гледање и не е лесно да се изгуби. Еколошки материјали, здравје и безбедност. Лесен за употреба, нема потреба да се собере, многу удобен. Рационална големина за шишиња со различна големина. Лесен за ракување и пополнување состојки. Сè- еден, концизен и јасен, едноставен за употреба. Розовата боја е светла и видлива, лесна за гледање и не е лесно да се изгуби. Еколошки материјали, здравје и безбедност. Лесен за употреба, нема потреба да се собере, многу удобен. Опис Ова е практична алатка за дистрибуција на парфеми, мала, но цврста и одлична за пренесување на парфеми и течност помеѓу различни контејнери лесно без и отпад ,. Добро работи со каква било форма на течни и мали предмети.

Параметри на производот

Слична стока