.

.

КУТИЈА ЗА Чување фрижидер ТШУО замрзнувач кутија за полнење кутии За храна-Одделение Фрижидери Се Погодни ЗА Кутии ЗА Складирање Зеленчук И Овошје СО Голем Капаци?

КУТИЈА ЗА Чување фрижидер ТШУО замрзнувач кутија за полнење кутии За храна-Одделение Фрижидери Се Погодни ЗА Кутии ЗА Складирање Зеленчук

DEN 1278.40

Пристапност
Залиха

Фрижидер свежо чување кутија За складирање секој момент На Заклучување на храната во свежо кристално чисто свежо за Да се види Удобно време поради тоа, прекрасно Кутија за складирање со голем капацитет за да ги задоволи Вашите потреби поголем дизајн на капацитет за да ги задоволи различните потреби за складирање на дневна храна. Со капак За одржување на свеж И не ражен Удобен дизајн На рачката Лесен за пристап. Складирањето не е ограничено Сите видови зеленчук, овошје, месо, итн. може да се постави. Внатрешниот ѕид е мазен и лесен За чистење Дамките немаат Каде Да Се Сокријат Чисти Во едно рамно Мазни агли употребата Против тропање Не ги повредува рацете Интимна рачка дизајнот на рачката е лесен за земање. Категорија на производи : кутија за складирање на фрижидер спецификации : транспарентен 5 L (30x 14x14cm), транспарентен 2.8 L (20x15x 10cm), сина 5 L (30x14cm), сина 2.

Параметри на производот

Слична стока